HydraFacial - Novinka z USA: Prirodzene mladšia, krajšia a spokojnejšia!
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 27.2.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zajtra máte dôležité stretnutie – pracovný pohovor, výnimočné rande, stretávku po rokoch zo strednej školy... Jednoducho príležitosť, kedy potrebujete vyzerať naozaj dobre. No ako na potvoru na tvári vyrašila vyrážka, od leta márne maskujete pigmentové škvrny a aj tá vráska uprostred čela je o čosi hlbšia. Že to chce zázrak? Nech sa páči!

Zázrak na počkanie

 

Zajtra máte dôležité stretnutie – pracovný pohovor, výnimočné rande, stretávku po rokoch zo strednej školy... Jednoducho príležitosť, kedy potrebujete vyzerať naozaj dobre. No ako na potvoru na tvári vyrašila vyrážka, od leta márne maskujete pigmentové škvrny a aj tá vráska uprostred čela je o čosi hlbšia. Že to chce zázrak? Nech sa páči!

 

Robiť malé veľké zázraky vraj dokážu niektorí výnimoční ľudia. Tak aby bolo jasné, zvládnu to aj prístroje, pochopiteľne, vymyslené výnimočnými ľuďmi.

Jedným z nich je bezpochyby novinka v oblasti estetickej medicíny, prístroj nazvaný HyrdaFacial. Ten za pár minút zvládne všetky procedúry, ktorých finálnym výsledkom je mladšie a zdravšie vyzerajúca pleť. V USA je HydraFacial povinnou výbavou exkluzívnych štúdií krásy, pretože chýr o ňom sa rozšíril rýchlosťou blesku a celebrity by neprežili, keby si toto ošetrenie nemohli dopriať. Dobrá správa je, že jeho prednosti môžeme využívať aj na Slovensku, napríklad v bratislavskom Health and Beauty Clube Just Perfect! (www.justperfect.sk).

Ale naspäť k zázrakom. Systém HydraFacial je unikátny v tom, ako účinne a zároveň šetrne dokáže ošetriť tvár. Zdĺhavé a nepríjemné kozmetické procedúry sú minulosťou. Po HydraFacial kúre môžete odísť nenalíčená rovno na to dôležité stretnutie. Pleť bude vyzerať sviežejšie, zdravšie, mladšie, bude bez nežiaducich škvŕn a vy budete žiariť!

 

Štyri v jednom

„Tento systém ponúka neinvazívnu rejuvenizáciu pleti najnovšej generácie. Podľa klinických štúdií vykazuje v dlhodobom horizonte lepšie výsledky ako ostatné omladzovacie procedúry,“ hovorí odborníčka, MUDr. Erika Kožaková zo štúdia Just Perfect!. „Po ošetrení pleť nielenže pôsobí sviežejším, zdravším a mladistvejším dojmom, ale vďaka aplikácii vitamínových sér, peptidov, kyseliny hyalurónovej a ďalších aktívnych látok je aj odolnejšia voči pôsobeniu voľných radikálov, čo výrazne spomaľuje prejavy procesu starnutia.“

Ošetrenie pozostáva zo štyroch neinvazívnych (!) procedúr urobených „na jeden šup“. „Začína sa exfoliáciou, čo je odstránenie suchej pokožky a odumretých buniek z povrchovej vrstvy kože,“ vysvetľuje lekárka. Druhý krok, 7,5% glykopeel je možné vynechať v prípade výrazne senzitívne pleti, ale zrejme by to bola škoda, má však niekoľko okamžitých efektov: vyhladí jemné vrásky, zjemní prípadné jazvy po akné, odstráni pigmentové škvrny a pomôže stiahnuť aj rozšírené póry. „Nasleduje hĺbkové čistenie, pri ktorom sa používa unikátny vákuový nadstavec, vďaka ktorému sa pôsobením jemného podtlaku odstránia mazové zátky a iné nečistoty z uzavretých pórov. Tie sa otvoria, vyčistia a potom sa cez ne môžu do kože aplikovať hydratačné látky a  kyselina salicylová. Tá napomáha okamžitému stiahnutiu pórov, redukuje riziko začervenania a následnej zápalovej reakcie  na minimum,“ hovorí MUDr. Kožaková.

Zázrak pokračuje, vákuový nadstavec sa vymení za iný – s ampulkou so vzácnymi peptidmi a pleť je ako šibnutím čarovného prútika napnutejšia a pružnejšia. Veľmi dôležitou čerešničkou na záver je hydratácia a aplikácia antioxidantov. „Dokonalá hydratácia je základom dobrého stavu pleti. S týmto prístrojom sa dá dosiahnuť skutočne veľmi dobrý hydratačný efekt, práve preto má aj v mene slovíčko hydra,“ dopĺňa Erika Kožaková z Just Perfect!. „Hydratačný roztok navyše obsahuje zmes antioxidantov, kyselinu hyalorónovú, extrakty z bieleho čaju, pagaštanu konského a biotín. Všetky tieto látky sa postarajú o ochranu pleti pred nepriaznivými účinkami prostredia, v ktorom žijeme a prejavy starnutia, ktoré žiaľ nedokáže úplne zastaviť žiaden prístroj ani procedúra, výrazne spomalia.“

Podčiarknuté a zrátané: po procedúre s prístrojom HydraFacial je pleť zbavená starej pokožky, čiernych bodiek, pigmentových škvŕn, jemných i stredne hlbokých vrások aj nečistôt ukrytých v póroch. Tie sú stiahnuté, ako majú byť a spodné vrstvy pokožky si užívajú efekt z koktailu podporných, kráse i zdraviu prospešných látok.

 

Silne príťažlivé

A to nie je koniec dobrým správam! Ďalšou je, že si na ošetrenie môžete odskočiť hoci počas obedňajšej pauzy (trvá 30 až 90 minút v závislosti od stavu pleti) a potom sa bez problémov vrátiť – nehrozia žiadne fľaky, začervenia, žiadne stopy, ktoré by prezradili, že ste so sebou boli niečo robiť, hoci... To, že budete žiariť si mnohí všimnú.

Za zmienku stojí aj fakt, že nemusíte predávať obličku ani dlho-predlho šetriť, dokonca ani rodinný rozpočet nemusí pocítiť, že ste si dopriali, pretože toto ošetrenie má nielen ohromujúci efekt, ale aj príjemnú cenu. Jednoducho kombinácia, ktorej sa ťažko odolávala. Však na čo aj?! Procedúra HydraFacial sa jednoducho oplatí po každej stránke.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.