Platíte len za Rómea, Júliu dostanete ako bonus
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 6.2.2013 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Poznáte ten pocit, keď sa začítate do príbehu a neviete sa od neho odtrhnúť? A po každej prečítanej knižke vaša duša piští po ďalšej a ďalšej? Máme pre vás skvelú správu! Najväčšia sieť kníhkupectiev na Slovensku Panta Rhei pozýva všetkých milovníkov kníh na novoročné výpredaje so zľavami 30 – 90%. Po prvýkrát zažijete neopakovateľnú atmosféru výpredaja knižiek, ktorý sľubuje množstvo nových zážitkov z čítania.

Poznáte ten pocit, keď sa začítate do príbehu a neviete sa od neho odtrhnúť? A po každej prečítanej knižke vaša duša piští po ďalšej a ďalšej? Máme pre vás skvelú správu! Najväčšia sieť kníhkupectiev na Slovensku Panta Rhei pozýva všetkých milovníkov kníh na novoročné výpredaje so zľavami 30 – 90%. Po prvýkrát zažijete neopakovateľnú atmosféru výpredaja knižiek, ktorý sľubuje množstvo nových zážitkov z čítania. Akcia trvá do 28.2.2013, tak neváhajte a príďte si po príbehy, ktoré spríjemnia večery vám, vašim blízkym či priateľom. Do 28.2. zaplatíte len za Rómea. Júliu totiž dostanete ako bonus.

 

Kde inak plynie čas

Sieť kníhkupectiev Panta Rhei prináša priaznivcom tlačeného písma na Slovensku knižné tituly už 20 rokov. Za tento čas mnohým sprostredkovala nespočetne veľa príbehov, faktov a zábavy a sprevádzala niekoľko generácií milovníkov kníh. Pridajte sa k tým, ktorí objavili čaro Panta Rhei, kde čas plynie inak - v atmosfére tisícov príbehov. Môžete sa poprechádzať medzi ostrovčekmi plných kníh, vziať do ruky tú, ktorá sa vám pozdáva a prečítať si z nej niekoľko stránok. Teraz si budete môcť vybrať tie pravé knižky s výraznými novoročnými zľavami!

 

Výpredaj pre dušu a potešenie

Dostali ste na Vianoce ponožky a pyžamo, ale po knižke ani stopy? Príďte si vybrať z množstva titulov, ktoré skrývajú na svojich stránkach napínavé dobrodružstvá. Brázdite novoročné výpredaje a hľadáte skvelé úlovky? Zavítajte do Panta Rhei a ulovte si skvelé čítanie, s ktorým si oddýchnete po namáhavom dni. Tiež sa blíži Valentín a dušu vašej polovičky určite poteší príbeh plný lásky ako z románu. V Panta Rhei si vyberú naozaj všetci a do 28.2.2013 aj za novoročné výpredajové ceny.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.