Chceli by ste chutnejšiu a čistejšiu vodu z kohútika?
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 5.2.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Najcennejším zdrojom tekutín pre ľudský organizmus je kvalitná a čistá voda. Ako ju získať? Jednoducho stačí len otočiť vodovodným kohútikom.

Najcennejším zdrojom tekutín pre ľudský organizmus je kvalitná a čistá voda. Ako ju získať? Jednoducho stačí len otočiť vodovodným kohútikom.

 

Pitie vody z kohútika má veľa výhod. Vyhnete sa tak ťahaniu ťažkých nákupných tašiek s balenou vodou, a zároveň prospejete prírode, pretože ju uchránite pred odpadom v podobe niekoľkých ton prázdnych PET fliaš. Lenže nie vždy nám voda z kohútika chutí. Riešenie ponúkajú filtračné kanvice Hyundai Aqua Optima.

 

Vďaka jedinečnému patentovanému päťstupňovému procesu filtrácie odstraňujú filtre Aqua Optima nečistoty, ktoré vo vode z kohútika zostávajú aj po prevarení. Obsahujú jedinečnú zmes aktívneho uhlíka, ktorý má priaznivý vplyv na zníženie hladiny herbicídov a pesticídov. Technológia filtrov tiež výrazne znižuje obsah chlóru a uhličitanu vápenatého, ktorý spôsobuje tvorbu vodného kameňa v kuchynských spotrebičoch. Používaním prefiltrovanej vody predĺžite životnosť vašej rýchlovarnej kanvice, no hlavne vášmu milovanému kávovaru, či espressu. Znížením obsahu chlóru a tvrdosti vody sú aj teplé, aj studené nápoje oveľa chutnejšie.

 

TIP pre vás:

Vedeli ste, že prefiltrovaná voda je ideálna na varenie zeleniny? Zlepšuje jej chuť i vzhľad.

 

V ponuke nájdete modely s manuálnym a elektronickým indikátorom životnosti filtra. Vybrať si môžete z filtračných kanvíc rôznych objemov - od 1,3 do 2 litrov. Filter Aqua Optima vydrží minimálne 30 dní a prefiltruje okolo 100 litrov vody.

 

 

Vyskúšať môžete aj nové filtračné kanvice Hyundai Aqua Optima Arcadia v matnom prevedení v troch farbách – zelenej, oranžovej a modrej. Môžete si tak vybrať farbu, ktorá vám najvhodnejšie zapasuje do domácnosti.

 

Alebo sa rozhodnite pre ďalšiu z radov kanvíc značky Hyundai, pre novinku Hyundai Aqua Optima Accolade s vekom v striebornej farbe, ktorá skvelo zapadne do moderných interiérov.

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.