Február v znamení farebného denimu
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 4.2.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Denim, ktorý sa používa predovšetkým na výrobu džínsových nohavíc, je jednoznačne nestarnúcou klasikou. Poznáme ich roztrhané, vybielené, zošúchané, farebné… už celé desaťročia sa dokázali prispôsobovať aktuálnym trendom.

Denim, ktorý sa používa predovšetkým  na výrobu džínsových nohavíc, je jednoznačne nestarnúcou klasikou. Poznáme ich roztrhané, vybielené, zošúchané, farebné… už celé desaťročia sa dokázali prispôsobovať aktuálnym trendom.

 

Už vo februári sa do siete obchodov nemeckej módnej značky s.Oliver dostane nová generácia džínsoviny. Nebudú to však len nohavice, ale aj košele, saká a rôzne doplnky. Zabudnite na obyčajné modré džínsy bez nápadu, v s.Oliver ich nájdete v rôznych farbách, vzoroch a strihoch. Buďte in a trendy a zaobstarajte si kvalitný džínsový kúsok!

 

S denimom sa dá vytvoriť voľnočasový aj elegantný outfit, dôležité je však zvoliť si ten správny strih, ktorým zdôrazníte prednosti a potlačíte nedostatky postavy. Klasická denimová košeľa sa môže nosiť samostatne, dokonalo sa však pod ňu hodí aj biele tielko.

 

Páni sa môžu tešiť na tmavé džínsy – čisté, so záplatami, ale aj kontrastným prešitím. Trendy je znížený sed, zúženejšie nohavice šité do tvaru O, čo perfektne zvýrazní postavu.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.