Stop fajčeniu s Niquitin Mini
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 18.12.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

S blížiacim sa novým rokom množstvo fajčiarov prijme ako novoročné predsavzatie koncovať s týmto zlozvykom. Novinka Niquitin Mini je najlepším pomocníkom pri odvykaní od cigariet.

S blížiacim sa novým rokom množstvo fajčiarov prijme ako novoročné predsavzatie koncovať s týmto zlozvykom. Novinka Niquitin Mini je najlepším pomocníkom pri odvykaní od cigariet.

 

Abstinenčné príznaky spojené s fajčením sú natoľko silné, že málokomu sa bez pevnej vôle podarí prestať fajčiť. NiQuitin Mini je jedinečným prostriedkom, ktorý sa postará o absolútne zmiernenie chute na cigaretu. NiQuitin Mini sú malé diskrétne pastilky, ktoré pomôžu vždy keď prichádza silná chuť na cigaretu. Rozpúšťajú sa počas 10 minút a túžbu po cigaretovom dyme zaženú okamžite. Praktické balenie veľkosti zapaľovača je veľmi nenápadné a zmesti sa aj do vrecka.

 

Pastilky NiQuitin Mini sú v ponuke v dvoch variantoch: NiQuitin Mini 1,5 mg sa odporúča pre slabšieho fajčiara (menej ako 20 cigariet denne) a NiQuitin Mini 4 mg pre silnejších fajčiarov (viac ako 20 cigariet denne). Oba varianty NiQuitin Mini sú majú mentolovú príchuť. Pastilky pomáhajú prestať fajčiť okamžite, alebo napomáhajú postupne obmedzovať nutkanie fajčiť s cieľom prestať úplne. NiQuitin Mini nahrádzajú časť nikotínu vstrebávaného inhaláciou cigariet a pomáhajú tiež obmedziť chuť na cigaretu.

 

NiQuitin Mini 1,5 mg a Niquitin Mini 4 mg sú lieky na vnútorné užitie. Pozorne si prečítajte príbalový leták. Obsahuje nikotín.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.