Módne trendy si zaslúžia starostlivosť!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 7.12.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Svetové prehliadkové móla hovoria jasne – cvoky a cvočky sú jedným z hitov nasledujúcej módnej sezóny, a preto je dobré sa na ňu včas pripraviť. A aj to je dôvod, prečo spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s limitovanou edíciou špeciálnych pracích prostriedkov Perwoll Fashion inšpirovanou horúcimi módnymi trendmi. V ponuke sú dva varianty - Perwoll Color Fashion a Perwoll Black Fashion s novou vôňou, ktorá jemne vyperie najobľúbenejšie kúsky vášho oblečenia a ešte viac rozjasní ich farby.

Svetové prehliadkové móla hovoria jasne – cvoky a cvočky sú jedným z hitov nasledujúcej módnej sezóny, a preto je dobré sa na ňu včas pripraviť. A aj to je dôvod, prečo spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s limitovanou edíciou špeciálnych pracích prostriedkov Perwoll Fashion inšpirovanou horúcimi módnymi trendmi. V ponuke sú dva varianty - Perwoll Color Fashion a Perwoll Black Fashion s novou vôňou, ktorá jemne vyperie najobľúbenejšie kúsky vášho oblečenia a ešte viac rozjasní ich farby.

Špeciálne pracie prostriedky Perwoll Fashion z limitovanej edície nielen jemne vyperú oblečenie, ale vďaka vylepšenej technológii rozjasnia jeho farby. Inovovaný inhibítor farieb zachytí všetky čiastočky farieb, ktoré sa počas prania uvoľnia, a tak zabráni ich usadeniu k ostatnému oblečeniu v práčke. Výsledkom je dokonale žiarivá farebná a čierna bielizeň. Navyše obsahujú už známy a osvedčený Re-new efekt, ktorý zabraňuje blednutiu farieb a šednutiu bielej. Zároveň odstraňuje zašednutie spôsobené žmolkami, kvôli ktorým oblečenie vyzerá po niekoľkých praniach obnosené. Perwoll Fashion prináša novú vôňu, ktorá dodá vášmu oblečeniu mimoriadne svieži nádych. Vďaka limitovanej edícii špeciálnych pracích prostriedkov Perwoll Fashion budú všetky vaše obľúbené módne kúsky po každom vypraní žiariť ako nové a krásne voňať.

Limitovaná edícia Perwoll Fashion je v ponuke v dvoch variantoch:

Ø  Perwoll Color Fashion sa dokonale postará o farebné oblečenie. Špeciálna receptúra Re-new color zabraňuje blednutiu oblečenia a nový vylepšený inhibítor farieb zaistí, že vaše oblečenie bude stále žiariť ako nové.   

 

Ø Perwoll Black Fashion je profesionál na čierne a tmavé oblečenie. Špeciálna receptúra Re-new black sa stará o čierne a tmavé farby, zabraňuje blednutiu a spolu s novým vylepšeným inhibítorom farieb udrží vaše oblečenie ako nové čo najdlhšie.

 

Perwoll Fashion súčasťou sveta módy

Inšpirujete sa najnovšími trendmi z časopisov a módnych prehliadok svetového formátu? Renomovaní slovenskí a českí návrhári, zahraniční hostia, luxusné značky – to všetko môžete vidieť na prehliadkovom móle priamo na nábreží Dunaja pri nákupnom centre  Eurovea. Na Slovensko prichádza 2. ročník Bratislava Fashion Weekend. Kto iný môže byť súčasťou tejto prestížnej módnej udalosti ako Perwoll, špecialista na starostlivosť o tie najobľúbenejšie kúsky vášho šatníka? Druhý septembrový víkend bude hlavným partnerom sprievodnej Fashion Party Colored by Perwoll a podporí aj módnu prehliadku mladého a úspešného návrhára zo Žiliny Marcela Holubca W. Jeho modely budeme môcť obdivovať v sobotu podvečer počas nezabudnuteľného Bratislava Fashion Weekendu.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.