Súťaž s www.realshop.sk.
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 30.11.2012 16:09
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

A je to tu. Nielen osobnú váhu Withings – viac sa o nej dozviete TU, ale aj množstvo ďalších vychytávok môžete nájsť na stránkach internetového obchodu www.realshop.sk. Tento virtuálny hypermarket firmy Gratex International si kladie za cieľ uspokojiť najrozmanitejšie potreby klientov v oblasti informačných technológií a poskytnúť im široký výber softvéru a hardvéru a tiež rôzne zaujímavé služby.

A je to tu. Nielen osobnú váhu Withings – viac sa o nej dozviete TU, ale aj množstvo ďalších vychytávok môžete nájsť na stránkach internetového obchodu www.realshop.sk. Tento virtuálny hypermarket firmy Gratex International si kladie za cieľ uspokojiť najrozmanitejšie potreby klientov v oblasti informačných technológií a poskytnúť im široký výber softvéru a hardvéru a tiež rôzne zaujímavé služby.

 

 

Zapojte sa do našej súťaže a skvelú váhu Withings môžete vyhrať. Stačí odpovedať na jedinú otázku a budete zaradený do žrebovania.

 

Súťažná otázka:

 

Koľko produktov značky Withings ponúka www.realshop.sk?

 

 

Svoje odpovede spolu s kontaktnými údajmi v tvare meno a priezvisko, adresa, mail na ktorý vás máme informovať (ak je iný ako adresa, z ktorej bola zaslaná odpoveď) nám zašlite mailom na adresu redakcia@lady.sk.

 

Pozor! Ak niektorú z týchto položiek nevyplníte, nebudete zaradený do losovania váhu Withings.

 

 

A ešte jedno milé prekvapenie.

 

S RealShopom však vyhrávajú všetci. Tí čo sa zapoja do súťaže a nevyhrajú osobnú váhu Withings, automaticky získavajú zľavu 10 € na jej nákup na internetovom obchode www.realshop.sk.

 

 

Súťaž trvá do 06.decembra 2012. Uverejnenie výhercov bude po ukončení súťaže. Výhercovia budú kontaktovaní mailom na adrese, ktorú uviedli do formulára.

 

Tešíme sa na vaše odpovede!

 

SÚŤAŽ BOLA UKONČENÁ !

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.