To najlepšie zo Španielska pod vianočný stromček
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 26.11.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Dve hudobné lahôdky v českej a slovenskej metropole v podobe vianočných koncertov maestra Plácida Dominga a Josého Carrerasa prináša Bonus Vision. 20. 12. 2012 v Bratislave a 22. 12. 2012 v Prahe, v sprievode symfonického orchestra, vystúpia veľké španielske tenory za nebeskej podpory Luciana Pavarottiho.

Dve hudobné lahôdky v českej a slovenskej metropole v podobe vianočných koncertov maestra Plácida Dominga a Josého Carrerasa prináša Bonus Vision.  20. 12. 2012 v Bratislave a 22. 12. 2012 v Prahe, v sprievode symfonického orchestra, vystúpia veľké španielske tenory za nebeskej podpory Luciana Pavarottiho.

Domingo, Carreras a Pavarotti  ako prví v histórií začali robiť koncerty vážnej hudby na štadiónoch. Bola za tým nielen ich láska k futbalu a fakt, že nerozoznávajú vážne a populárne umenie, ale aj ich túžba pomáhať. Dvaja z nich napĺňajú svoju misiu každým dňom. Domingo vždy bez váhania benefične vystúpi   v miestach veľkých nešťastí a pomáha ľuďom v Mexiku, na Haiti, Novom Zélande či Japonsku v dňoch, keď kto môže, uteká preč. Carreras už 23 rokov prostredníctvom svojej Medzinárodnej nadácie Josého Carrerasa pre boj s leukémiou buduje transplantačné jednotky, darcovské registre kostnej drene,  pupočníkovej krvi,  stacionáre pre chudobných pacientov a ich príbuzných, linky pomoci a investuje mnoho finančných prostriedkov do výskumu, prístrojov i samotnej liečby leukémie. Nikdy sa nezmieri s faktom, že neexistuje stopercentná šanca pre všetkých na uzdravenie.

Láska a solidarita je dnes tým najdôležitejším posolstvom Vianoc, ktoré k nám dvaja ušľachtilí španieli prinášajú nielen cez svoju hudbu, ale i život samotný.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.