ŠOK! Čo robila Joan Collins medzi zajačikmi?
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 24.11.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Hollywoodska herečka Joan Collins, ktorú poznáme hlavne ako potvoru Alexis zo seriálu Dynastia, sa u nás objavila obklopená mladými mužmi s vypracovanými telami. Nejde o ďalší nekonečný seriál a ani si tu Joan nehľadá šiesteho manžela. Dôvodom je nová kampaň pre značku Snickers s názvom „Keď si hladný, nie si to ty“, ktorá už odštartovala aj na Slovensku.

Hollywoodska herečka Joan Collins, ktorú poznáme hlavne ako potvoru Alexis zo seriálu Dynastia, sa u nás objavila obklopená mladými mužmi s vypracovanými telami. Nejde o ďalší nekonečný seriál a ani si tu Joan nehľadá šiesteho manžela. Dôvodom je nová kampaň pre značku Snickers s názvom „Keď si hladný, nie si to ty“, ktorá  už odštartovala aj na Slovensku.

 

Joan Collins zamierila na Slovensko! Neľakajte sa, nemusíte svojich mužov zamknúť doma. Ide o novú reklamu na čokoládové tyčinky Snickers, ktorá sa začíla vysielať aj na Slovensku. Objaví sa v nej táto herečka, ktorá sa nezmazateľne preslávila úlohou najväčšej seriálovej mrchy Alexis v nesmrteľnom seriáli Dynastia. Hrala v mnohých ďalších filmoch a účinkovala v televíznych programoch, pózovala pre časopis Playboy a vydala niekoľko kníh vrátane svojej biografie.

 

Povestná je tiež jej slabosť pre mužov – možno práve preto prijala úlohu v televíznom spote Snickers, v ktorom sa objavila v pánskej šatni plnej vypracovaných futbalistov. Joan k reklame dodáva: „Nakrúcanie v pánskej šatni nebolo pre mňa práve typické miesto, ale určite to bola zábavná skúsenosť.“

 

Britská herečka oslávi na budúci rok osemdesiat rokov. Na scéne debutovala už ako deväťročná v rodnej Veľkej Británii. Keď v roku 1955 prišla ponuka od 20th Century Fox, natrvalo zakotvila v Hollywoode. Kvality jej hereckého umenia dokazuje aj to, že hrala po boku takých skvelých hercov ako Richard Burton, Bing Crosby, Kirk Douglas, Paul Newman, Gregory Peck alebo sir Laurence Olivier. Teraz žiari napríklad vo svojej show One Night with Joan (Jedna noc s Joan), v ktorej sa s divákmi delí o príbehy a tajomstvá z obdobia slávnej kariéry jednej z najočarujúcejších a fascinujúcich osobností.

 

Akokoľvek bola jej kariéra úspešná, v súkromnom živote sa jej už tak nedarilo. Má za sebou štyri rozvody. Po prvý raz sa vydávala už ako osemnásťročná. A napriek tomu, že dve zo svojich manželstiev dnes nazýva katastrofou, na inštitúciu manželstva nikdy nezanevrela. Teraz žije so svojím piatym, o 32 rokov mladším manželom Percym Gibsonom.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.