OSLÁVTE VIANOCE S s.OLIVER
Autor(ka) : G
Dátum a čas : 15.11.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vianočný ošiaľ v nákupných centrách pomaly štartuje v duchu „čas a úspech prajú pripraveným“. Nemecká módna značka s.Oliver myslí na blížiaci sa vianočný zhon v dostatočnom predstihu a pripravila originálne, svieže a štýlové vianočné darčeky nielen pre Vás, ale aj Vašich blízkych!

Vianočný ošiaľ v nákupných centrách pomaly štartuje v duchu „čas a úspech prajú pripraveným“. Nemecká módna značka s.Oliver myslí na blížiaci sa vianočný zhon v dostatočnom predstihu a pripravila originálne, svieže a štýlové vianočné darčeky nielen pre Vás, ale aj Vašich blízkych!

S s.Oliver sa tohtoročné Vianoce nudiť rozhodne nebudete. Módna značka Vás totiž tento rok privíta vo svojich predajniach na jednej veľkej párty, ktorej súčasťou sa môžete stať bez pozvánky aj Vy! Inšpirujte sa žiarivými a živými farbami z kolekcie s.Oliver a oslávte Vianoce s priateľmi a rodinou vo veľkom!

 

Aby ste nezabudli, že počas Vianoc je dôležitý najmä smiech a radosť, prichádza s.Oliver s ponukou vianočnej kolekcie v duchu motta „Celebrate!“. Nazrite spolu s nami na konkrétne produktové kúsky z dielne s.Oliver, na ktoré sa môžete tešiť či už v podobe tipov na darčeky, alebo ako na inšpiráciu k slávnostnému outfitu počas Štedrého večera či osláv Silvestra a začiatku nového roku. Do Vašej pozornosti prinášame najmä praktické a veľmi aktuálne obaly na iPady a iPhony

v rôznych farbách, dózu s pánskym setom šálu a čiapky, či pletené rukavice so špeciálnou látkou na vybraných prstoch pre jednoduché a rýchle ovládanie dotykových displejov. Vianočnú ponuku dopĺňajú elegantné dámske aj pánske oblečenie z rady s.Oliver Casual a módne kúsky pre mladšiu generáciu QS by s.Oliver. Nemožno zabudnúť ani na hravé pánske tričká z decembrovej kolekcie „The Muppet Show“.

 

Užite si záver uplynulého  a príchod nového roka spolu s s.Oliver! Oslava Vianoc začína v s.Oliver 29. novembra a potrvá do 26. decembra 2012. Oslávte Vianoce s s.Oliver a staňte sa módnou ozdobou Vašich vianočných dní!

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.