Nový liftingový make-up a pleťová maska Botocell od značky Dermacol sa postarajú o krásnu a zdravú pleť bez vrások
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 23.11.2012 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Či už vrásky vnímame zhovievavo ako nemého svedka prežitých dní, alebo s nimi vedieme neľútostný boj, určite máme jedno spoločné – chceme vyzerať zdravo a sviežo. Keď sa k prirodzenému starnutiu pleti pridá únava a nepriaznivé vplyvy okolia, nie je možné bez dostatočnej starostlivosti dosiahnuť ideál krásnej zdravej pleti.

Či už vrásky vnímame zhovievavo ako nemého svedka prežitých dní, alebo s nimi vedieme neľútostný boj, určite máme jedno spoločné – chceme vyzerať zdravo a sviežo. Keď sa k prirodzenému starnutiu pleti pridá únava a nepriaznivé vplyvy okolia, nie je možné bez dostatočnej starostlivosti dosiahnuť ideál krásnej zdravej pleti.

Pleť je najjemnejšou a najexponovanejšou súčasťou najväčšieho orgánu v ľudskom organizme – kože, na ktorej sa odrážajú všetky vnútorné problémy a pôsobenie vonkajších vplyvov. Preto si našu pozornosť a starostlivosť skutočne zaslúži. Exkluzívny rad Botocell sa postará o neinvazívny lifting s účinkami podobnými Botoxu. Najnovšie je rozšírený o liftingový make-up a masku Botocell, ktoré doplnia liftingový krém pre dennú a nočnú starostlivosť a krém na oči a pery. Vďaka kokteilu aktívnych látok sa rad Botocell postará o komplexnú protivráskovú starostlivosť, ktorá pleti vráti pevnosť a pružnosť. Prípravky sú vhodné pre všetky typy pleti a ich použitie je odporúčané ženám od tridsať rokov.

 

Intenzívny liftingový make-up Botocell

Tento  make-up s protivráskovým komplexom zvyšuje vďaka aktívnym látkam pevnosť a pružnosť kože. Ľahká textúra sa jednoducho aplikuje, stredne krycia sila make-upu dokáže pleť farebne zjednotiť a kryť jej nedokonalosti. Vďaka celodennej hydratácii bude pleť  svieža a pružná. Make-up je vhodný pre všetky typy pleti a vybrať si môžete zo štyroch odtieňov.

Čím je liftingový make-up Botocell taký výnimočný? O vyhladenie vrások sa starajú aktívne látky ako peptid BoNT-L. Ten má účinok podobný Botoxu, ale bez injekcií a nebezpečenstva poškodenia pokožky a svalov. Kyselina hyaluronová má výrazné hydratačné účinky a zvyšuje pružnosť pleti. Vitamín A stimuluje rast buniek a regeneruje pokožku poškodenú slnečným žiarením. Vitamín E pôsobí ako antioxidant, protizápalový činiteľ,  udržiava aj ochranný film pleti, čím pomáha zadržať vodu. Make-up obsahuje aj ochranný faktor SPF 30, ktorý pleti zabezpečí optimálnu ochranu pred zimným slnkom tak v meste, ako aj na horách.

 

Intenzívna liftingová maska Botocell

Vďaka komplexu účinných látok viditeľným spôsobom vyhladzuje vrásky a drobné nerovnosti pleti, a to takmer s okamžitým výsledkom. Gatuline expression je prírodný extrakt z rastliny Acmella Oleracea s podobným účinkom ako Botox, efekt však dosahuje neinvazívnym spôsobom bez injekcií a ďalších nepríjemností. Ako táto látka pôsobí? Takmer okamžite po nanesení začína ovplyvňovať vedenie nervových vzruchov, ktoré ovládajú sťahovanie svalov, a tým výrazne znižuje frekvenciu svalových kontrakcií. Účinok sa dostaví už päť minút po aplikácii a pretrváva až štyri hodiny. Ženšenový extrakt obsiahnutý v maske podporuje obnovu buniek a tvorbu kolagénu, zatiaľ čo extrakt z harmančeka pôsobí protizápalovo, ovplyvňuje pevnosť vlásočníc a pomáha pleti udržovať vlhkosť. Maska je vhodná na tvár, krk i dekolt kedykoľvek pre dosiahnutie okamžitého efektu vyhladenia.

 

Ak sa chceme dobre starať o pleť, malo by byť samozrejmosťou použitie kvalitného krému na deň i noc a špeciálneho krému na pery a očné okolie. Používanie prípravkov jedného radu je pre dosiahnutie dobrého výsledku optimálne.

Na dennú i nočnú starostlivosť o pleť je určený Intenzívny liftingový krém, ktorý dodá pleti všetko potrebné a svojím liftingovým účinkom znásobí efekt vyhladzovania vrások pri súbežnom použití ostatných prípravkov radu Botocell. Vzhľadom na jemnosť pokožky okolo očí a pier a jej zvýšenú námahu je pre tieto časti tváre určený špeciálny prípravok - Intenzívny liftingový krém na oči a pery.   

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.