Kozmetické balíčky Dermacol plné prekvapení potešia pod stromčekom každú ženu
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 17.11.2012 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Netrápte sa vymýšľaním darčekov! Keď darujete ženám bez rozdielu veku kozmetiku, ńespravíte chybu. Zvlášť vtedy, ak pôjde o celý balíček obľúbenej kozmetiky DERMACOL!

Netrápte sa vymýšľaním darčekov! Keď darujete ženám bez rozdielu veku kozmetiku, ńespravíte chybu. Zvlášť vtedy, ak pôjde o celý balíček obľúbenej kozmetiky DERMACOL!

 

Vianoce, čarovné slovo, pod ktorým sa pre každého ukrýva niečo iné. Či sú pre vás vianočné sviatky voňavými dňami plnými vareného vína, pečiva, voľného času a priateľských stretnutí s rodinou i kamarátmi alebo v nich vidíte skôr ich odvrátenú „nepohodovú“ stránku, určite ste ochotní na chvíľu podľahnúť cinkaniu zvončeka a balíčka nájdeného pod vianočným stromčekom. Ak už premýšľate nad vlastným zoznamom želaní, ktorý dáte Ježiškovi za okno, alebo chcete urobiť radosť niekomu inému, potom vedzte, že s kozmetickým darčekom určite uspejete. Spoločnosť Dermacol tento rok pripravila rôznorodé balíčky plné najobľúbenejších produktov tejto tradičnej kozmetickej značky. Výber je široký – od vianočných setov s pleťovou kozmetikou cez starostlivosť o telo až po dekoratívnu kozmetiku. Tento rok prvýkrát niektoré z nich nájdete v elegantných koženkových kozmetických kufríkoch.

 

Vianočné balíčky s pleťovou kozmetikou

Kozmetika urobí radosť žene v každom veku, čo značka Dermacol dobre vie. Preto pripravila
na tohtoročné Vianoce také balíčky, aby voňavé prekvapenie mohlo vykuknúť spod stromčeka na každú z nás, bez ohľadu na vek a typ pleti. Navyše balíčky s kozmetikou starostlivosti o pleť z radov ELIXIR a BOTOCELL sú zabalené do elegantného koženkového kozmetického kufríka!

Hĺbkovo obnovujúca starostlivosť s platinou PLATINUM ELIXIR je určená ženám nad 55 rokov
a v balíčku nájdete denný i nočný krém a pleťovú masku. Ženám nad 50 rokov odporúčame darovať omladzujúcu remodelačnú starostlivosť s kaviárom GOLD ELIXIR – kufrík s denným i nočným krémom a krémom na ruky môže zožať jedine úspech. Intenzívna spevňujúca starostlivosť so zafírom SAPHIR ELIXIR pre ženy nad 40 rokov poteší denným krémom, pleťovou maskou a čistiacou micelárnou vodou. PEARL ELIXIR, vyhladzujúcu rozjasňujúcu starostlivosť s perlami, si budú priať ženy nad 30 rokov a ich balíček obsahuje denný krém, čistiacu a odličovaciu pleťovú vodu 2v1 a obľúbenú riasenku Magnum pre maximálny objem rias.

Vianočný balíček Platinum Elixir – Hĺbkovo obnovujúca starostlivosť s platinou

Vianočný balíček Gold Elixir – Omladzujúca remodelačná starostlivosť s kaviárom

Vianočný balíček Saphir Elixir – Intenzívna spevňujúca starostlivosť so zafírom

Vianočný balíček Pearl Elixir – Vyhladzujúca rozjasňujúca starostlivosť s perlami

 

 

BOTOCELL – ako naznačuje už samotný názov, ide o intenzívnu liftingovú starostlivosť s účinkami podobnými botoxu. Balíček obsahuje liftingový krém na deň i noc, liftingový krém na oči a pery a briliantový lesk na pery.

Vianočný balíček Botocell – Intenzívna liftingová starostivosť

 

 

Na svoje si prídu aj ženy, ktoré si prajú kozmetiku na suchú, citlivú alebo normálnu pleť či dokonca na pleť so sklonom k akné. Pre ne sú nachystané balíčky radu LADY (denný krém a Face&Eyes čistiace pleťové mlieko na suchú pleť), výživná upokojujúca starostlivosť pre citlivú pleť SENSITIVE (upokojujúci krém na deň i noc, pleťová voda a pleťové mlieko), VITAL BALANCE pre normálnu pleť (zvláčňujúci krém na deň i noc a Cleansing čistiaci gél s mikroperličkami) a ACNECLEAR s olejom z austrálskeho čajovníka a účinnou látkou Zincidone® (Acneclear čistiaci gél na tvár, Acneclear hydratačný gél-krém v škaluľke, Acneclear maska a odličovacia hubka).

 

Vianočný balíček Lady – Vyživujúca a zvláčňujúca starostlivosť pre suchú pleť

Vianočný balíček Sensitive – Výživná upokojujúca starostlivosť pre citlivú pleť

Vianočný balíček Vital Balance – Hydratačná starostlivosť pre normálnu pleť

Acneclear – Čistá pleť bez akné

 

 

Vianočné balíčky s telovou kozmetikou

Vo vianočných balíčkoch starostlivosti o telo značky Dermacol vás čaká sympatická dvojica – sprchový gél a telové mlieko. Nie nadarmo sa tento rad starostlivosti volá AROMA RITUAL – každý kúpeľ sa totiž stane skutočným rituálom s vôňou belgickej čokolády a pomaranča, sicílskej pistácie, hrozna s limetkou či vodového melóna. Vtipnú kombináciu potom ponúka balíček, v ktorom nájdete dva veľmi populárne produkty – riasenku Magnum maximalizujúcu objem rias a Enja slim gél na zoštíhlenie bruška.

 

Vianočný balíček Aroma Ritual, Hrozno s limetkou

Vianočný balíček Aroma Ritual, Vodový melón

Vianočný balíček Aroma Ritual, Sicílska pistácia

Vianočný balíček Aroma Ritual, Belgická čokoláda

Vianočný balíček Enja – Ploché bruško a zvodné riasy

 

Vianočné balíčky s dekoratívnou kozmetikou

Dermacol je tradičným výrobcom dekoratívnej kozmetiky, a tak nie div, že aj pod vianočný stromček sú pre vás pripravené balíčky kombinujúce obľúbené dekoratívne produkty. Balíček obsahujúci zmatňujúci make-up, zmatňujúcu bázu pod make-up a hubky, sa postará o DOKONALE MATNÚ PLEŤ, čo oceníte zvlášť v zime! Darček s tajomným názvom DOUBLE MAGIC skrýva v ružovej taštičke Double Magic riasenku 2v1 pre extrémnu dĺžku a objem a neparfumovaný odličovač očí. V čiernej taštičke RAPID GROW nájdete obzvlášť rafinovanú nádielku – Rapid Grow riasenku pre objem a rast mihalníc a Night Grow nočnú starostlivosť pre rast rias. Kráľovné silvestrovského večierka by sa mali nechať obdarovať čiernou taštičkou skrývajúcou pod názvom CURL MANIA riasenku pre dokonalé natočenie a veľkolepý objem a briliantový lesk na pery. Kto túži po extra dlhých mihalniciach, zaručene uvíta ružovú koženkovú taštičku IMPERIAL s predlžujúcou riasenkou s efektom umelých rias Imperial a automatickú ceruzkou na oči v čiernej farbe, ktorá efekt dlhých mihalníc ešte viac zvýrazní.

 

Vianočný balíček Dokonale matná pleť

Vianočný balíček Curl Mania

Vianočný balíček Imperial Long Lash

Vianočný balíček Double Magic

Vianočný balíček Rapid Grow

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.