Prémiový rad Tchibo Privat Kaffee pre skutočných milovníkov pôžitku z kávy
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 10.11.2012 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Tchibo predstavuje sortiment svojich prémiových káv pod novým názvom Tchibo Privat Kaffee v úplne novom dizajne a spolu s novou kávou African Blue. Všetkých sedem druhov − African Blue, Brazil Mild, Guatemala Grande, Colombia Fino, Vienna Mélange, Pearl Beans a Volcano Coffee – obsahuje zrná 100% Tchibo Arabica z tých najlepších pestovateľských oblastí sveta, ktoré sú zušľachtené oddeleným pražením, typickým pre Tchibo.

Tchibo predstavuje sortiment svojich prémiových káv pod novým názvom Tchibo Privat Kaffee v úplne novom dizajne a spolu s novou kávou African Blue. Všetkých sedem druhov − African Blue, Brazil Mild, Guatemala Grande, Colombia Fino, Vienna Mélange, Pearl Beans a Volcano Coffee – obsahuje zrná 100% Tchibo Arabica z tých najlepších pestovateľských oblastí sveta, ktoré sú zušľachtené oddeleným pražením, typickým pre Tchibo.

 

Vydajte sa na cestu do sveta kávy a vychutnajte si intenzívne korenisté tóny východnej Afriky, jemnú a zamatovú chuť brazílskej kávy s ľahkým orieškovým zafarbením, elegantnú korenistú kávu z Guatemaly s nádychom čokolády alebo bezkofeínovú kolumbijskú kávu s pomarančovými tónmi a výraznou arómou. Alebo sa nechajte zlákať kávami Pearl Beans z juhoamerických Kordillierov alebo Volcano Coffee z východoafrických náhorných planín či kávou Vienna Mélange, typickou pre viedenskú kaviarenskú kultúru.

 

Kávy African Blue, Brazil Mild, Guatemala Grande a Colombia Fino obsahujú výlučne  zrná z trvale udržateľnej produkcie certifikované organizáciou Rainforest Alliance. Kávy Vienna Mélange, Pearl Beans a Volcano Coffee obsahujú v súčasnosti minimálne 30 % zŕn s certifikáciou Rainforest Alliance. Poslaním medzinárodnej organizácie Rainforest Alliance je trvalé zlepšovanie podmienok a súžitia človeka s prírodou. Tchibo Privat Kaffee tak poteší nielen všetky zmysly milovníkov kávy, ale tiež prírodu a farmárske komunity, pretože je vypestovaná šetrne k životnému prostrediu a ohľaduplne k ľudom.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.