LENTILKY sa ukryli v Mikulášovi!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 8.11.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pokiaľ stále váhate, čím naplníte mikulášske balíčky vašich ratolestí, máme pre vás skvelé riešenie. Čokoládový Mikuláš ORION pripravil pre deti prekvapenie v podobe malého medvedíka, v ktorom objavia obľúbené LENTILKY. Len si predstavte ich nadšenie, keď v jednej čokoládovej figúrke nájdu aj druhú!

Pokiaľ stále váhate, čím naplníte mikulášske balíčky vašich ratolestí, máme pre vás skvelé riešenie. Čokoládový Mikuláš ORION pripravil pre deti prekvapenie v podobe malého medvedíka, v ktorom objavia obľúbené LENTILKY. Len si predstavte ich nadšenie, keď v jednej čokoládovej figúrke nájdu aj druhú!

 

Dobrosrdečný Mikuláš s hustou bielou bradou a veľkým vrecom na pleci v spoločnosti nezbedného čerta a usmievavého anjel sú súčasťou tradície. Tá motivuje všetky deti k tomu, aby si očistili čižmy a dali ich do okna. Dobre vedia, že táto jedinečná trojica odmeňuje dobré deti a naopak tým neposlušným nedá nič. Pokiaľ premýšľate, čo nedočkavým deťom do čižmičky nadeliť, pribaľte im k nádielke Mikuláša od tradičného českého výrobcu čokolád ORION. Vďaka jedinečnému konceptu figúrky vo figúrke tak deti dostanú hneď dve čokoládové postavičky naraz!

 

S menom sv. Mikuláša sa spája legenda, ktorá slovenskú tradíciu ukladania čižiem do okien a čakanie na sladkú odmenu započala. Podľa nej sv. Mikuláš položil do okna chudobného muža 3 mešce so zlatom a tým zachránil jeho 3 deti. Od tej doby sa ctí zvyk obdarovať na Mikuláša práve deti. Tie dnešné sa na sviatok tešia hlavne kvôli záplave dobrôt a LENTILKY vždy patrili k tým najobľúbenejším. Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa nimi nechal inšpirovať aj tohtoročný Mikuláš, ktorý ich v sebe ukryl do malého čokoládového medvedíka.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.