Najobľúbenejšie materské centrá získali prostriedky na športové vybavenie
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 27.10.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vyhodnotením jedinečného projektu spoločnosti Procter & Gamble a sieti predajní dm drogerie markt poznáme mená desiatich šťastných slovenských materských centier, ktoré si polepšia o športové vybavenie v hodnote 1 000 eur.

Vyhodnotením jedinečného projektu spoločnosti Procter & Gamble a sieti predajní dm drogerie markt poznáme mená desiatich šťastných slovenských materských centier, ktoré si polepšia o športové vybavenie v hodnote 1 000 eur.

 

To všetko vďaka projektu „Pomáhame materských centrám“, do ktorého sa mohla zapojiť široká verejnosť. Podmienkou bol nákup z portfólia značiek spoločnosti P&G v predajniach dm a zahlasovať za svoje obľúbené materské centrum do konca augusta na stránkach www.pomahamemc.sk. V hre bolo 10 výhier pre 32 zaregistrovaných centier, za ktoré hlasovalo celkovo 1 003 ľudí. Víťazmi sa napokon stali MC Stonožka zo Senice, MC Budatko z Bratislavy, Rodinné centrum Ovečka z Teplíc, MC Anjelikovo z Bánoviec nad Bebravou, Rodinné centrum Ráčik z Bratislavy, MC Nezbedko z Nových Zámkov, MC Mamina z Banskej Bystrice, MC Nevedko z Ružomberka, Rodinné centrum Emerka z Prešova a MC Bambino z Popradu. Celkovo najviac hlasov – 139 – získalo MC Emerka z Prešova.

 

Myšlienka projektu  

 

Spoločnosť Procter & Gamble sa tento rok zaviazala k dlhodobému partnerstvu s Medzinárodným olympijským výborom. Rôznymi iniciatívami sa snaží motivovať k aktívnemu pohybu a podporovať pozitívny postoj k športu na rôznych úrovniach. Športovanie od útleho detstva má pozitívny vplyv na rozvoj mnohých, nielen, fyzických ale aj duševných  zdatností detí. Aj preto spoločnosť Procter & Gamble  podporila projekt na pomoc slovenským materským centrám, ktorých finančná situácia je zložitá.

 

Tešíme sa, že si do nášho centra zakúpime športové vybavenie. Je to najlepšia odmena pre našich drobcov a zároveň motivácia, aby vnímali pohyb ako zábavnú a samozrejmú súčasť každodenného života“, hovorí predstaviteľka Jana Hrehorová z MC Budatko, ktorá slávnostne prevzala poukážku z rúk zástupcu spoločnosti P&G, Juraja Králika: „Boli by sme radi, keby bolo podobných aktivít pre malých ale aj väčších športovcov čo najviac. Našou dlhodobou iniciatívou sa snažíme podporovať pozitívny vzťah k pohybu na všetkých vekových úrovniach tak, aby sa stal bežnou súčasťou dňa každého z nás.“

 

„Každoročne pripravujeme projekty a aktivity, ktorými pomáhame vybraným skupinám ľudí s cieľom prispieť k ich lepšej kvalite života a celkovej pohode. Práve preto sme sa rozhodli zrealizovať tento projekt určený na podporu materských centier na Slovensku,“ dodala pani Jana Poláčková, prokuristka spoločnosti dm-drogerie markt.

 

Medzi gratulantmi nechýbal ani úspešný športový gymnasta Samuel Piasecký, ktorý myšlienku doplnil slovami: „Z vlastnej skúsenosti viem, že podpora športu na akejkoľvek úrovni a akýmkoľvek spôsobom je dôležitá a vždy vítaná. Vďaka každej iniciatíve postúpime vždy o nejaký ten krôčik v ústrety podpore prirodzenej potreby športovania hlavne detí. Aj týmto spôsobom získajú športy základne, z ktorých sa podarí vychovať budúcich profesionálnych športovcov.“  



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.