Podčiarkne váš štýl
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 21.10.2012 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pero – tradičný písací nástroj, ktorý s nástupom modernej „IT“ doby berieme do ruky čoraz menej. Namiesto ladných ťahov pera po papieri ťukáme do tlačidiel na klávesnici. Je vôbec možné vymyslieť niečo nové pokiaľ ide o tradičný spôsob písania? Dizajnéri z PARKER Pen tvrdia: „Zabudnite na všetko, čo ste kedy vedeli o písacích potrebách.

Pero – tradičný písací nástroj, ktorý s nástupom modernej „IT“ doby berieme do ruky čoraz menej. Namiesto ladných ťahov pera po papieri ťukáme do tlačidiel na klávesnici. Je vôbec možné vymyslieť niečo nové pokiaľ ide o tradičný spôsob písania? Dizajnéri z PARKER Pen tvrdia: „Zabudnite na všetko, čo ste kedy vedeli o písacích potrebách.
Zahajujeme revolúciu.“

Módny doplnok?

Moderná doba povýšila klasické pero na vec osobného štýlu a vkusu. Preto je na trhu čoraz väčší záujem o kvalitné dizajnérske perá, ktoré majú dlhú životnosť a navyše sú často aj ideálnym darčekom tak pre blízkych, ako i obchodných partnerov. Podľa prieskumov spoločnosti Parker, známeho výrobcu kvalitných a luxusných pier, je zo strany zákazníkov najväčší záujem o ten najtradičnejší písací nástroj a ním je klasické plniace pero. Písanie s ním však vyžaduje určitú obratnosť a zvyk. Nehovoriac o tom, že pri nesprávnej manipulácii môže vzniknúť atramentová škvrna. Slovom, ak chcete krásny dizajn, mali by ste počítať aj s nevýhodami. Donedávna. Dnes prichádza spoločnosť PARKER s úplne novým spôsobom písania, ktorý bol vytvorený tak, aby revolučným spôsobom zmenil náš vzťah k písaniu. PARKER má za cieľ vzbudiť záujem o luxusné písacie potreby aj v novej generácii a preto vytvoril pero, ktoré sa nielen úžasne používa, ale aj úžasne vyzerá. Inovácia spočíva vo vyvinutí technologicky pokročilej náplne a gravírovanom kovovom hrote, ktoré spoločne vytvárajú písací systém Parker 5th - novú generáciu písacích potrieb.

Unikátna technológia

Nová technológia bola pomenovaná Parker 5th, pretože po desaťročiach používania plniaceho pera, guličkovej ceruzky, rollera a mechanickej ceruzky ponúka skutočne úplne nový - piaty -  systém písania, ktorý sa zrodil z rozsiahleho výskumu potrieb zákazníkov. Ten odhalil, že zákazník preferuje pero, ktoré kombinuje prednosti pera s kovovým písacím hrotom v trendy dizajne, mimoriadny zážitok z písania ľahkou rukou a tiež pohodlie spočívajúce v čistom a jednoduchom spôsobe výmeny náplne. Parker 5th je prvý systém na svete, ktorý všetkým týmto potrebám zodpovedá.

Nový písací systém od značky PARKER predstavuje technologický prielom a zároveň príklad súčasného doplnku, ktorý musíte mať. Exkluzívne pre použitie technológie Parker 5th bola vytvorená Kolekcia Parker Ingenuity. Vďaka neprekonateľnému štýlu a elegancii kolekcie Parker Ingenuity je tento nový písací systém Parker 5th perfektným doplnkom pre moderných mužov a ženy, ktorí venujú pozornosť svojmu štýlu.

Hlavné výhody inovácie:

·         Špička náplne s plynulým sklzom sa rýchlo prispôsobí vášmu osobnému štýlu písania už po pár slovách.

·         Jednoduchý a čistý spôsob výmeny náplne.

·         Atrament bol vytvorený tak, aby vytváral intenzívne, čisté línie a zabránil rozmazaniu textu rukou.

·         Design náplne Parker 5th eliminuje únik atramentu vyvolaný zmenou tlaku a teploty.

·         Špička náplne bola navrhnutá tak, aby maximalizovala čas, počas ktorého môže zostať nezakrytá vrchnákom.

·         Dostupné v tenkej alebo strednej šírke, v čiernej alebo modrej farbe atramentu.

Pre dámy

Kolekcia dámskych modelov Parker Ingenuity Daring Collection je k dispozícii v neobvyklom prevedení s mäkkou gumou zdobenou jemnou textúrou. Decentne a veľmi žensky pôsobiaci povrch perleťového laku s dúhovým efektom odráža aktuálne trendy z oblasti šperkárstva. Metalický dizajn vo farbe ružového zlata s PVD* úpravou je inšpirovaný najnovším dizajnom v luxusnej kozmetike.

 

Pre pánov

 

Kolekcia veľkých modelov Parker Ingenuity Daring Collection čerpá dizajnovú inšpiráciu z aktuálnych luxusných trendov. Efekt odvážneho mixu kovu a mäkkej gumy s jemnou textúrou ponúka prelomový dizajn pier, ktorý odkazuje na prestížny hodinársky priemysel. Elegantný chrómová PVD* úprava ponúka trendy dizajn.

 

Kompletná ponuka dostupná u spoločnosti SAMDEX.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.