Jesenné kabáty v Marks & Spencer: army štýl a návrat do 60tych rokov
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 14.10.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Táto jeseň má dva hlavné trendy, ktoré sú viditeľné v návrhoch kabátov. Najprv je to móda od roku 1960 - aerodynamické tvary, zľahka zvýraznený pás a trochu krátke, no štýlové rukávy. Okrem toho je to námorníckovojenský štýl kabátov - dlhé a tesne priliehajúce k telu. Nechýba opasok a často aj rad kovových gombíkov. Oba tieto hlavné trendy sú viditeľné v kolekciách Marks & Spencer.

Táto jeseň má dva hlavné trendy, ktoré sú viditeľné v návrhoch kabátov. Najprv je to móda od roku 1960 - aerodynamické tvary, zľahka zvýraznený pás a trochu krátke,   no štýlové rukávy. Okrem toho je to námorníckovojenský štýl kabátov - dlhé a tesne priliehajúce k telu. Nechýba opasok a často aj rad kovových gombíkov. Oba tieto hlavné trendy sú viditeľné v kolekciách Marks & Spencer.

 

Kabáty z M&S, ktoré sú inšpirované módou zo 60-tych rokov, prinášajú späť spomienky na Audrey Hepburn, Jackie Kennedyovú a štýl Ingrid Bergman. Kabáty majú ľahké, púdrové farby, príliš krátke rukávy, veľké prišité vrecká a veľké gombíky. Sú vyrobené z ušľachtilých materiálov, ktoré majú vynikajúcu textúru. Takýto kabát vytvára dokonalý a ženský vzhľad. Postačí už len kabelka a topánky.

 

Počas jesene v M&S nájdete v ponuke aj kabáty s vplyvmi z rokov 70tych a 80tych. Druhý trend je pre ženy, ktoré milujú drsnejší spôsob obliekania. Army štýl je stále hitom! Zmenil sa však spôsob interpretácie. V tejto sezóne zlaté gombíky a kovové časti svietia na tmavých materiáloch. Pás podčiarkuje široký opasok a najpopulárnejšia je maxi dĺžka týchto kabátov. K tomu už len topánky ako pre dôstojníkov a poštárska taška.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.