KOLEKCIA PRE ŽENY - JESEŇ ZIMA 2012 TRENDY SEZÓNY - MARKS & SPENCER
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 9.10.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Tento trend sa zameriava na jednoduché siluety a mäkké materiály. Elegantná jednoduchosť bola dosiahnutá minimalizmom formy, použitím luxusných materiálov, šikovným použitím flitrov, čipky a tlmených farieb: pokojnej bielej, jemnej červenej a dymovo - námornícky modrej.

DEMURE

Tento trend sa zameriava na jednoduché siluety a mäkké materiály. Elegantná  jednoduchosť bola dosiahnutá minimalizmom formy, použitím luxusných materiálov, šikovným použitím flitrov, čipky a tlmených farieb: pokojnej bielej, jemnej červenej a dymovo - námornícky modrej.

 

ARTS & CRAFTS

V ARTS & CRAFTS sa návrhári zamerali na eklektický mix klasického vintage štýlu s modernými motívmi. Nájdete tu hrubú vlnenú látku, vzorované úplety, potlač súvisiacu s prírodou, umelé kožušiny a kárované vzory dané dokopy vo vrstvách.

 

21ST CENTURY REMIX (ALEBO FUTURISTICKÁ)

Rada je určená špeciálne pre veľkých fanúšikov futurizmu. Kľúčovú rolu tu hrajú zaoblené tvary, multidimenzionálne materiály a pôsobivé bloky farieb, ktoré sú prerušované žiarivou a kontrastnou digitálnou potlačou. Celý vzhľad je tak expresívny a dokonale púta pozornosť druhých.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.