“Nový” denim
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 16.10.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Denim s potlačou túto sezónu jednoznačne dobýva prvé miesta módnych rebríčkov. Aztécke vzory a futuristický kaleidoskopický dizajn vyzerajú na džínsovine viac než efektne. V kombinácii s modernými strihmi sa stáva nepostrádateľným kúskom každého šatníka.

Denim s potlačou túto sezónu jednoznačne dobýva prvé miesta módnych rebríčkov. Aztécke vzory a futuristický kaleidoskopický  dizajn  vyzerajú na džínsovine viac než efektne. V kombinácii s modernými strihmi sa stáva nepostrádateľným kúskom každého šatníka.

Potlač však nie je jediná špecialita, ktorá bude túto sezónu zdobiť vaše džínsy. Kovové odlesky sa plynule „presunuli z leta do jesene, z jemných nití zdobiacich svetre a tričká smerom k spodným kúskom našich outfitov. Módne domy zvučných mien ako Dolce&Gabbana pretransformovali trend kovových odleskov  do džínsoviny zlatej a striebornej farby. Z metalického nádychu sa tak môžeme tešiť i počas sezóny jeseň/zima 2012.´

Denim už tradične nesmie chýbať ani v pánskej kolekcii. Netradične však v drsne mužnom vínovom odtieni. Rovné čierne džínsy s vypratým efektom v kombinácii s blejzrom zas otvárajú úplne novú dimenziu pánskemu formálnemu oblečeniu.

Jednoducho bez denimu ani na krok! Nevynímajúc starú dobrú klasiku, bez  ktorej  bude šatníku stále niečo chýbať, - bedrové indigové skinny jeans ako aj ich verzia pre pánov s vypratým efektom.

 

modely: F&F



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.