Šaty nielen na ...
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 15.10.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V dámskej móde je nič príťažlivejšie ako ženská silueta obopnutá šatami. Ľahkými, zdôrazňujúcimi jej tvary, kratšími, dlhšími, jednoduchými či rafinovane riešenými. Tento jediný kus látky v žene dokáže prebudiť (skrytý) sexappeal, pretože šaty jednoducho evokujú ženskosť . Mnohé však po šatách siahame iba v lete, keď je v hocijakom inom oblečení príliš horúco. Oni sú však celoročnou záležitosťou, ktorej zástupcovia i z jesenno-zimných kolekcií značiek, sa priam pýtajú do Vášho šatníka.

V dámskej  móde je nič príťažlivejšie ako ženská silueta obopnutá  šatami. Ľahkými, zdôrazňujúcimi jej tvary, kratšími, dlhšími, jednoduchými či  rafinovane riešenými.  Tento jediný kus látky v žene dokáže prebudiť (skrytý) sexappeal, pretože šaty jednoducho evokujú ženskosť . Mnohé však po šatách siahame iba v lete, keď je v hocijakom inom oblečení príliš horúco.  Oni sú však celoročnou záležitosťou, ktorej zástupcovia i z jesenno-zimných kolekcií značiek, sa priam pýtajú do Vášho šatníka.  

 vlna, úplet či jemnučká angora, na ktorú je špecialista talianska značka Luisa Spagnoli. Sú  pohodlné,  praktické a vhodné do práce, na dlhé jesenné prechádzky  či na rande. Aktuálna je dĺžka šiat nad kolená a jemný dotyk glamour, ktorý dosiahnete kombinovaním s priliehajúcimi sačkami po pás, plstenými klobúkmi či kabelkou v štýle  70. rokov.

Čo sa týka farieb, pre aktuálnu sezónu je absolútne in kombinácia čiernej a námorníckej modrej, ako i burgundská, považovaná za „novú čiernu“.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.