Najlepší gél do umývačiek riadu práve prichádza!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 1.10.2012 23:10
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Tekuté prostriedky na ručné umývanie riadu sa používajú už niekoľko desiatok rokov. Teraz prišiel čas objaviť silu tekutých prostriedkov aj do umývačiek riadu. Spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s novým radom tekutých gélov do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect Gel s receptúrou Express Power. Okamžite účinná gélová receptúra je obohatená o aktívne odmasťovače a odstráni tak aj tie najodolnejšie nečistoty bez ohľadu na to, aký program zvolíte. Externé výsledky testu potvrdzujú, že nový Somat Multi-Perfect Gel je najlepším tekutým gélom do umývačiek riadu na slovenskom trhu. Teraz je v inovovanej ergonomickej fľaši, ktorá prináša lepšiu a jednoduchšiu manipuláciu, dávkovanie a uzatváranie.

Tekuté prostriedky na ručné umývanie riadu sa používajú už niekoľko desiatok rokov. Teraz prišiel čas objaviť silu tekutých prostriedkov aj do umývačiek riadu. Spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s novým radom tekutých gélov do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect Gel s receptúrou Express Power. Okamžite účinná gélová receptúra je obohatená o aktívne odmasťovače a odstráni tak aj tie najodolnejšie nečistoty bez ohľadu na to, aký program zvolíte. Externé výsledky testu potvrdzujú, že nový Somat Multi-Perfect Gel je najlepším tekutým gélom do umývačiek riadu na slovenskom trhu. Teraz je v inovovanej ergonomickej fľaši, ktorá prináša lepšiu a jednoduchšiu manipuláciu, dávkovanie a uzatváranie.

Nový Somat Multi-Perfect Gel s rýchlo rozpustnou a okamžite účinnou receptúrou Express Power bol špeciálne vyvinutý pre odstránenie aj tých najodolnejších mastných škvŕn. Aktívne odmasťovače okamžite vsiaknu hlboko aj do zaschnutých a stvrdnutých zvyškov jedla a pôsobia z ich vnútra. Zvýšená koncentrácia proteázy rozkladá okrem iného aj bielkovinové nečistoty. Vďaka rozdeleniu obsahu do dvoch oddelených komôr je nový Somat Multi-Perfect Gel Express Power vysoko účinný. Má lepší výkon a dlhšiu trvanlivosť, či už chcete odstrániť mastné škvrny z panvíc, zaschnuté zvyšky z príboru či zrazené vaječné žĺtky, mlieko alebo syr z obľúbených tanierov. Vďaka novému účinnému zloženiu sa mastnota rozpúšťa priamo v umývačke riadu a neusadí sa tak na čistom riade, ani vo filtri umývačky. To všetko aj pri nízkych teplotách.

Nový Somat Multi-Perfect Gel Express Power tak nielenže dokonale umyje riad, ale navyše šetrí peniaze a tiež životné prostredie, pretože prispieva k znižovaniu spotreby energie a vody.

Najlepší čistiaci výkon potvrdený externým testovaním

Externý test čistiaceho výkonu nového tekutého gélu do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect Gel s receptúrou Express Power prebiehal v TensioConsult na základe najnovšej testovacej metódy vypracovanej združením IKW (nemecké združenie výrobcov a distribútorov kozmetiky, toaletných potrieb, parfumérie, pracích a čistiacich prostriedkov). Výsledky testu potvrdzujú lepší výkon v boji proti vaječným žĺtkom a výrazne lepší výsledok v odstránení zvyškov po mletom mäse v porovnaní s rovnakým prostriedkom konkurenčných značiek. Nový tekutý gél do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect Gel s receptúrou Express Power je tak najlepším na slovenskom trhu.

 

V ponuke sú dva varianty novinky Somat Multi-Perfect Gel Express Power:

·       Somat Multi-Perfect Gel Express Power Anti Grease – zaručuje nielen perfektnú čistotu a oslnivý lesk, ale je aj vysoko účinným odmasťovačom.  V rámci inovovanej ergonomickej fľaše je v jednej časti zelená zložka zvyšujúca odmasťujúci účinok a v druhej je tmavomodrý čistiaci prostriedok.

·      Somat Multi-Perfect Gel Express Power Vinegar – zaručuje perfektnú čistotu, oslnivý lesk a odstraňuje tiež nepríjemný zápach. Inovovaná ergonomická fľaša obsahuje čistiaci prostriedok v jednej komore a posilňovač čistiacej sily v druhej komore.

Oba varianty sa jednoducho dávkujú, rýchlo a bezo zvyšku sa rozpúšťajú. Sú účinné okamžite po zapnutí umývacieho programu a vďaka tomu sú ideálnym riešením aj na krátke programy. Zahŕňajú v sebe všetky funkcie novodobého čistiaceho prostriedku, tzn. funkciu soli, oplachovača, funkciu ochrany skla a lesku nerezového riadu.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.