Už je to tu – biela, horká a mliečna čokoláda v jednej Tatiane. To musíte ochutnať!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 11.10.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Či už patríte medzi tých, ktorí sa stopercentne chytili na bonboniéru Tatiana, alebo len radi skúšate nové dobroty, máme pre vás skvelú správu. Figaro prichádza s novinkou Tatiana Čokoládový mix, v ktorej teraz nájdete hneď tri druhy obľúbených praliniek. Na svoje si tak prídu milovníci mliečnej, horkej, ale aj bielej čokolády. Samozrejme, stále si budete môcť vychutnať aj lahodný nugátový krém vnútri pralinky a typický lieskový oriešok, na ktorý sme všetci zvyknutí. Tatiana Čokoládový mix v sebe spája rokmi overenú klasiku namixovanú s vynikajúcou horkou a bielou čokoládou. Navyše bielu pralinku od Tatiany nájdete len v „čokomixe“.

Či už patríte medzi tých, ktorí sa stopercentne chytili na bonboniéru Tatiana, alebo len radi skúšate nové dobroty, máme pre vás skvelú správu. Figaro prichádza s novinkou Tatiana Čokoládový mix, v ktorej teraz nájdete hneď tri druhy obľúbených praliniek. Na svoje si tak prídu milovníci mliečnej, horkej, ale aj bielej čokolády. Samozrejme, stále si budete môcť vychutnať aj lahodný nugátový krém vnútri pralinky a typický lieskový oriešok, na ktorý sme všetci zvyknutí. Tatiana Čokoládový mix v sebe spája rokmi overenú klasiku namixovanú s vynikajúcou horkou a bielou čokoládou. Navyše bielu pralinku od Tatiany nájdete len v „čokomixe“. 

 

Ak márne pátrate po sladkej maličkosti, ktorá poteší niektorého z vašich priateľov, alebo blízkych a nie ste si istí akú čokoládovú príchuť má vaša drahá polovička, mamička, alebo kamarátka najradšej, s najnovším prírastkom Tatiana Čokoládový mix určite sa určite trafíte do ich vkusu. V krabičke je ukrytých osemnásť lahodných bonbónikov, ktoré čakajú len na to, aby si ich vychutnali úplne všetci. Pralinka s lahodným nugátovým krémom a poriadnym lieskovým orieškom obalená v mliečnej čokoláde bude určite chutiť všetkým, ktorí si potrpia na klasiku. Pralinku plnenú čokoládovým krémom s celým lieskovým orieškom v bielej čokoláde si určite vychutnajú experimentátori. Pralinku plnenú čokoládovým krémom s celým lieskovým orieškom v horkej čokoláde zasa ocenia všetci maškrtníci.

 

Hrajte s Tatianou o luxusnú kabelku

Tatiana Čokoládový mix si pre všetkých hravých fanúšikov pripravila skutočne akčnú súťaž. Hneď po rozkliknutí facebookovej aplikácie sa dozviete, že pralinky Tatiana usporiadali svadbu, ale akosi sa im zatúlal svedok (šibalská pralinka v mliečnej čokoláde). Komu z vás sa v priebehu hry podarí pralinku „svedka“ vypátrať, ten bude mať šancu získať niektorú z množstva príťažlivých cien. Najlákavejšou odmenou pre každú nadšenú milovníčku aktuálnych módnych trendov je luxusná kabelka. Ďalšími cenami sú poukážka na nákup v parfumériách a samozrejme kopa čokoládových praliniek od Tatiany! Zapojiť sa môžete tu: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/bonboniera.tatiana.

 

 

Tatiana Čokoládový mix

Kombinácii troch lahodných druhov praliniek v jednom balení jednoducho neodoláte!

Gramáž: 172 g

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.