NEW YORKER JESEŇ 2012
Autor(ka) : Len
Dátum a čas : 24.9.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Lady Grunge – krátke bundičky – žensky strihané s koženými rukávmi alebo ležérne voľnejšie s mäkkými goliermi z jahňacej kožušiny. Kožené vesty, tričká s potlačou alebo s vypratým vzhľadom kombinované s úzkymi krátkymi sukňami sú ústredným trendom. Motto: „Back to black!“ Čierna sa na zjemnenie kombinuje so sivou, vlnenou bielou a kaki. Rockové detaily tvoria kovové doplnky, nity a zipsy.

AMISU

 

Lady Grunge – krátke bundičky – žensky strihané s koženými rukávmi alebo ležérne voľnejšie s mäkkými goliermi z jahňacej kožušiny. Kožené vesty, tričká s potlačou alebo s vypratým vzhľadom kombinované s úzkymi krátkymi sukňami sú ústredným trendom. Motto: „Back to black!“ Čierna sa na zjemnenie kombinuje so sivou, vlnenou bielou a kaki. Rockové detaily tvoria kovové doplnky, nity a zipsy.  

 

Rocková diva – tesné šaty a sukne na prebudenie ženského sexepílu. Hojný glamour štýl dosiahnete trblietavou zlatou a jemnými materiálmi ako hodváb a šifón. Na odľahčenie – ostré motorkárske bundičky, vlnené kabáty s koženými rukávmi a zamatové členkové topánky. Rockové divy milujú kombináciu materiálov!

 

Lesklé a jemné – široké vlnené kabáty, hrubo pletené pončá a dlhé saká ako zdedené po priateľovi sa nosia k úzkym legínam a sexi koženým úzkym nohaviciam – ležérne a ženské zároveň. Štýl, ktorý letí: kombinácia lesklej kože a mohutnej, jemnej pleteniny. Dominujú tlmené farby ako vlnená biela, béžová, sivá a čierna. Farebné akcenty určujú jednotlivé kúsky v okrovej, bordovej a petrolejovej.  

 

 

 

 

FISHBONE SISTER

 

Punk to Funk – potlače lebiek a kostí na tričkách, k tomu džínsy s leopardím vzorom, pruhované legíny a vyprané úzke nohavice sú základnými stavebnými kameňmi tohto štýlu. K tomu čierne motorkárske kožené čižmy s nitmi, prackami alebo šnurovaním. Klobúky v pánskom štýle vedú!

 

Pohodlný lesk – priliehavé blejzre, vypchávky na pleciach, úzke kožené bundy, krátke džersejové sukne a džínsy. Čierna, biela a sivá sú ozvláštnené ružovými farebnými akcentmi. Hlavne pohodlne a vždy v teple – lesklé prešívané bundy v petrolejovej, bundy nad kolená s kožušinovými kapucňami a XXL pletené čiapky.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.