Nafúknite si priestor na varenie
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 31.8.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Určite to poznáte – kuchynská linka veľakrát nestačí na prípravu komplikovaných receptov. Nakrájať zeleninu, huby, očistiť cibuľu, vyvaľkať cesto a mnoho ďalších krokov si neraz vyžaduje priestor aj dvoch kuchýň. S Electrolux vo svojom webshope ponúka praktický sklenený kryt pre sklokeramické a indukčné varné panely. Kryt vám navyše vytvorí extra plochu a „nafúkne“ pracovný priestor na kuchynskej linke.

Určite to poznáte – kuchynská linka veľakrát nestačí na prípravu komplikovaných receptov. Nakrájať zeleninu, huby, očistiť cibuľu, vyvaľkať cesto a mnoho ďalších krokov si neraz vyžaduje priestor aj dvoch kuchýň. S Electrolux vo svojom webshope ponúka praktický sklenený kryt pre sklokeramické a indukčné varné panely. Kryt vám navyše vytvorí extra plochu a „nafúkne“ pracovný priestor na kuchynskej linke.

Sklenený kryt stačí položiť na alebo vedľa varného panelu a využiť tento priestor na odkladanie hrncov, krájanie prípadne prípravu porciovanie. Navyše kryt chráni varný panel pred možným poškrabaním alebo iným poškodením.

Vďaka priliehavým gumovým nožičkám kryt pevne priľne k varnému panelu alebo kuchynskej linke, takže pri práci vám nebude utekať. Sklo je odolné voči poškriabaniu a vhodné do umývačky riadu. Jediné na čo treba pamätať – kryt sa dá používať iba na vypnutom alebo vychladnutom panely.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.