Rúra na pečenie veľká ako svet
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 27.8.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Rozmýšľate o tom, ako vaša babička dokázala pripraviť hostinu pre celú dvadsaťčlennú rodinu a ešte pozvala aj susedov? S novou priestrannou rúrou Electrolux CombiSteam Deluxe to zvládnete aj vy! Pripravte veľkú susedskú či rodinnú párty. Už len vybrať chutné recepty a prípravy môžu začať.

Rozmýšľate o tom, ako vaša babička dokázala pripraviť hostinu pre celú dvadsaťčlennú rodinu a ešte pozvala aj susedov? S novou priestrannou rúrou Electrolux CombiSteam Deluxe to zvládnete aj vy! Pripravte veľkú susedskú či rodinnú párty. Už len vybrať chutné recepty a prípravy môžu začať.

 

Multifunkčná rúra Electrolux CombiSteam Deluxe je navrhnutá tak, aby ste profesionálne výsledky mohli jednoducho a rýchlo dosiahnuť aj doma. Jej hlavnou výhodou je extra veľký vnútorný priestor – až 73 litrov a priestranný plech na pečenie. V kombinácií s novým systémom roštov, ktorý umožňuje piecť až v deviatich úrovniach, čím získate flexibilnejší priestor než kedykoľvek predtým.

 

Nový model rúry z radu Inspirantion Range prináša všetky funkcie, ktoré by ste očakávali od prvotriednej rúry. K tomu ponúka aj tri programy využívajúce rôzne kombinácie pary a horúceho vzduchu. Tie umožňujú prípravu najrozličnejších druhov jedál. Program CripsSteam (25 % pary) vytvorí vďaka horúcemu vzduchu chrumkavú kôru na hydine a vďaka pare ostane naopak vnútro šťavnaté a mäkké. Chrumkavé pečivo dosiahnete s programom SoftSteam (50 % pary) a maximum vitamínov, vône a farieb uchováte s programom PureSteam (100 % pary). Navyše je rúra vybavená aj novou sondou FoodProbe, ktorú používa väčšina špičkových kuchárov. Vďaka sonde ľahko zistíte, kedy pripravované mäso dosiahlo správnu vnútornú teplotu.

 

Rovnako ako ostatné spotrebiče z radu Inspiration Range aj rúra CombiSteam Deluxe má zjednodušenú grafiku displeja a intuitívne dotykové ovládanie. Povrch rúry z nerezovej ocele, nové rukoväte a plynulé zatváranie dvierok Velvet Closing dodávajú rúre nadčasový vzhľad a funkčnú profesionalitu.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.