Nový Somat Multi-Perfect Express Power zaručí dokonalú čistotu aj pri krátkom programe
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 14.8.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Máte doma umývačku, ale stále nie ste spokojná s čistotou riadu, najmä pri použití krátkych či ekologických umývacích cyklov? Pomoc je na dosah ruky. Spoločnosť Henkel Slovensko predstavuje nové, vysoko účinné tablety do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect s receptúrou Express Power, ktoré vďaka bezkonkurenčne rýchlej rozpustnosti a čistiacim schopnostiam prinášajú riešenie pre dokonale čistý riad pri každom umývacom programe. Testy nemeckého nezávislého inštitútu Tensioconsult dokazujú, že nové tablety Somat Multi-Perfect Express Power sú tými najlepšími na slovenskom trhu v dnešnej dobe!

Máte doma umývačku, ale stále nie ste spokojná s čistotou riadu, najmä pri použití krátkych či ekologických umývacích cyklov? Pomoc je na dosah ruky. Spoločnosť Henkel Slovensko predstavuje nové, vysoko účinné tablety do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect s receptúrou Express Power, ktoré vďaka bezkonkurenčne rýchlej rozpustnosti a čistiacim schopnostiam prinášajú riešenie pre dokonale čistý riad pri každom umývacom programe. Testy nemeckého nezávislého inštitútu Tensioconsult dokazujú, že nové tablety Somat Multi-Perfect Express Power sú tými najlepšími na slovenskom trhu v dnešnej dobe!

Bezkonkurenčne rýchla rozpustnosť

Nové tablety do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect s receptúrou Express Power sa rozpúšťajú rýchlejšie než iné pevné prémiové multifunkčné tablety. Vďaka tomu sa účinné látky dostávajú aj k tým najodolnejším nečistotám bezprostredne po začiatku umývacieho cyklu, a teda výborne fungujú aj pri krátkych či ekologických programoch. Nové tablety Somat Multi-Perfect s receptúrou Express Power tak zaručia nielen dokonalú čistotu riadu, ale navyše šetria peniaze a životné prostredie. Umožňujú pravidelné používanie kratších programov, s ktorými je spojená nižšia spotreba energie a vody.

Nové tablety do umývačky riadu Somat Multi-Perfect Express Power kombinujú sedem čistiacich funkcií a efektov, konkrétne umývací prostriedok so sóda efektom, oplachovací prípravok, regeneračnú soľ, prísadu na odstránenie škvŕn od čaju, prísadu pre ochranu umývačky riadu, posilňovač čistiacej sily Cleaning Booster a namáčací efekt. Okrem spomínaných siedmich vlastností ďalej ponúkajú ochranu skla, lesk nerezového riadu, hygienickú čistotu a aktivátor pre nízke teploty. Receptúra Express Power urýchľuje rozpúšťanie tabliet. Ak sa potrebujete zbaviť mastných škvŕn na panvici, zaschnutého jedla na ostrí nožov a vidličkách alebo škvŕn od škrobu, ktoré na obľúbených tanieroch zanechávajú zemiaky, ryža či cestoviny, nový Somat Multi-Perfect Express Power je najlepším riešením pre dokonale čistý riad pri každom umývacom programe.

 

Najlepší čistiaci výkon potvrdený nezávislým testovaním

Test čistiaceho výkonu multifunkčných tabliet pri nízkej teplote realizoval nemecký nezávislý inštitút Tensioconsult na základe najnovšej testovacej metódy vypracovanej združením IKW (nemecké združenie výrobcov a distribútorov kozmetiky, toaletných potrieb, parfumérie, pracích a čistiacich prostriedkov). Tejto štandardnej skúške umývacej výkonnosti určenej pre prostriedky do umývačiek riadu boli podrobené prémiové multifunkčné tablety dostupné na slovenskom trhu. Testy dokazujú, že nové tablety Somat Multi-Perfect s receptúrou Express Power sú na Slovensku najlepšími tabletami na umývanie riadu v umývačke.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.