Peter Hámor s Kofolou na Kančendžonge, chystá sa na K2
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 26.7.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vo štvrtok 17. mája 2012 o 14.30 h známy slovenský horolezec Peter Hámor po urputnom boji zdolal namáhavý výstup na svoju deviatu osemtisícovku – Kančendžongu (8 586 m). Zdolal ju celkom sám, s litrovkou Kofoly s Guaranou v batohu. Takto novinka Kofoly dobyla svoju prvú osemtisícovku. V tomto čase smerujú spoločne na druhú najvyššiu horu sveta K2 (8 611 m).

Vo štvrtok 17. mája 2012 o 14.30 h známy slovenský horolezec Peter Hámor po urputnom boji zdolal namáhavý výstup na svoju deviatu osemtisícovku – Kančendžongu (8 586 m).  Zdolal ju celkom sám, s litrovkou Kofoly s Guaranou v batohu. Takto novinka Kofoly dobyla svoju prvú osemtisícovku. V tomto čase smerujú spoločne na druhú najvyššiu horu sveta K2 (8 611 m).

Kofola priniesla v týchto dňoch na trh novinku – Kofolu s Guaranou v špeciálne navrhnutej 1L fľaši tak, aby vyhovovala najmä cestovateľom a dobrodruhom. Výťažok z guarany a väčšia dávka kofeínu v tradičnej receptúre Kofoly dodá potrebnú energiu všetkým, ktorí milujú dobrodružstvo, radi cestujú a neboja sa prekonávať svoje vlastné limity. Kofola s Guaranou im dodá potrebnú silu na to, aby sa dostali na tie najúžasnejšie miesta na svete.

Ako prvý ju mal možnosť na svojej expedícii HIMALAYA ADVENTURE XXMII vyskúšať známy slovenský horolezec Peter Hámor. Na jar tohto roku sa mu podarilo ako jedinému horolezcovi pokoriť Kančendžongu, aj napriek nepriazni počasia. Litrovku Kofoly s Guaranou mal počas výstupu so sebou.

Práve v týchto dňoch sa Peter Hámor snaží zdolať druhú najvyššiu horu sveta K2 (8 611 m), ktorá leží na hranici medzi pakistanskou časťou Kašmíru a Čínou. Nová Kofola tak môže mať na konte svoju druhú osemtisícovku, obdivuhodný slovenský horolezec už desiatu!

Novinka Kofola s Guaranou je od polovice júla podporená prostredníctvom nového televízneho spotu, POSM, bilboardovej, kino a on-line kampane. V rovnakom čase bude spustená aj špeciálna stránka www.kofolonizacia.sk pre všetkých priaznivcov dobrodružstva a cestovania. Na stránke nájdu kopu fotografií, videá a dozvedia sa o príbehoch a nevšedných zážitkoch cestovateľov-kofolonizátorov zo zaujímavých destinácií, kam sa Kofola spolu s nimi dostala. Nebude chýbať ani video Petra Hámora priamo z vrcholu Kančendžongy.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.