Vstávajte s novým Nestlé Ricoré
Autor(ka) : mONIKA
Dátum a čas : 30.6.2012 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Prebuďte svoje zmysly s Nestlé Ricoré – lahodným kávovým nápojom s cereálnou bodkou, ktorý si zamilujete po prvom ochutnaní. V každom dúšku Ricoré s novou receptúrou sa snúbi to najlepšie z kávy a starostlivo vybraných cereálií v neodolateľnej kombinácii.

Prebuďte svoje zmysly s Nestlé Ricoré – lahodným kávovým nápojom s cereálnou bodkou, ktorý si zamilujete po prvom ochutnaní. V každom dúšku Ricoré s novou receptúrou sa snúbi to najlepšie z kávy a starostlivo vybraných cereálií v neodolateľnej kombinácii.

Nestlé Ricoré prináša vylepšenú receptúru, ktorá vás povzbudí a poteší vaše chuťové bunky. Obľúbený kávovinový nápoj teraz obsahuje 70 % kvalitnej praženej rozpustnej kávy a zmes pražených cereálií. Jačmeň, raž a čakanka harmonicky dokresľujú kávový chuťový zážitok a vy sa budete tešiť na každú ďalšiu šálku.

Nemôžete sa ráno prebrať a potrebujete trochu povzbudiť do nového dňa? Potom sa Ricoré stane vaším neodmysliteľným ranným spojencom. Možno z vás neurobí priamo ranné vtáča, ale spríjemní vám vstávanie a pozitívne vás naladí.

Ricoré vás jednoducho príjemne pohladí a ostáva len na vás, či si ho pripravíte iba s horúcou vodou, alebo zjemníte mliekom. Svoju chvíľu s lahodným Ricoré ale nemusíte nechávať len na ráno. Vychutnajte si ho kedykoľvek v priebehu dňa a nechajte sa nakaziť originálne namiešaným optimizmom.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.