Máte vo vašej rodine nositeľa mena Peter a Pavol? Doprajte mu maškrtu - Banány v čokoláde!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 29.6.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Aj vy máte doma zástupcu frekventovaného mužského mena Peter alebo Pavol? Dokonca i vo viacgeneračnom zastúpení a uvažujete čím ich potešiť? Tradičná chuť čokoládovej tyčinky ORION Banány v čokoláde je na trhu už skoro 90 rokov v takmer nezmenenej receptúre. Jej tradičná chuť v novom obale poteší nielen tých najmenších.

Aj vy máte doma zástupcu frekventovaného mužského mena Peter alebo Pavol? Dokonca i vo viacgeneračnom zastúpení a uvažujete čím ich potešiť? Tradičná chuť čokoládovej tyčinky ORION Banány v čokoláde je na trhu už skoro 90 rokov v takmer nezmenenej receptúre. Jej tradičná chuť v novom obale poteší nielen tých najmenších.

 

Obdarovaní Peťkovia a Pavlovia si túto obľúbenú maškrtu môžu vychutnávať v novom designe aj vo viacerých veľkostiach. Nový design osvieži celé portfólio čokoládových tyčiniek, čo ešte viac podčiarkne ich originalitu a jedinečnosť. Banány v čokoláde snúbia v sebe chuť horkej čokolády a banánového želé, na ktorej si pochutia nielen milovníci horkej čokolády.

 

Najstaršiemu zástupcovi mena Peter a Pavol môžete dopriať tyčinku vo variante XXL. Mladšiemu pokoleniu môžete dopriať klasickú veľkosť tyčinky. Pre toho najmladšieho, príp. tých ktorí si tradičnú chuť banánov v čokoláde radi doprajú po menších kúskoch sú k dispozícii aj Mini tyčinky Banánov v čokoláde, ktoré sú balené samostatne. Výhodou je, že sa ľahko zmestia aj do najmenšieho vrecka.

 

Nový obal tyčinky Banán v čokoláde bude vo vás evokovať ešte väčšiu čerstvosť a chuť, ktorú prináša. Čokoládová tyčinka značky ORION prichádza na trh v novom šate koncom júna a môžete si ju zakúpiť  aj v priebehu prázdnin. Oproti ostatným tyčinkám majú málo tukov, ktoré sú obsiahnuté iba v horkej čokoláde. Banány v čokoláde obsahujú iba prírodné arómy a farbivá a banánovú šťavu, čo zaručuje ich skvelú a nenapodobniteľnú chuť.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.