HEREC BRAŇO DEÁK SA PREMENIL NA TALIANSKEHO ZVODCU
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 18.6.2012 10:53
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Obľúbený slovenský herec s talianskym šarmom Braňo Deák si v deň otvorenia reštaurácie Gallo Rosso vyskúšal tak úlohu čašníka, ako aj nefalšovaného zvodcu. Na slávnostnom otvorení talianskeho gurmánskeho svätostánku Gallo Rosso v Bratislave zvádzal s ružou v zuboch!

Otvorenie reštaurácie Gallo Rosso prinieslo taliansku atmosféru do Bratislavy

 

Obľúbený slovenský herec s talianskym šarmom Braňo Deák si v deň otvorenia reštaurácie Gallo Rosso vyskúšal tak úlohu čašníka, ako aj nefalšovaného zvodcu. Na slávnostnom otvorení talianskeho gurmánskeho svätostánku Gallo Rosso v Bratislave zvádzal s ružou v zuboch!

Kým na doobedňajšej tlačovej konferencii ponúkal známy herec Braňo Deák lahodnú kávu a uchvátil svojím kuchárskym umením, večer sa prevtelil do úlohy nefalšovaného talianskeho zvodcu. Jemne opálený s dokonalým úsmevom očaril prítomné dámy, podľa dress code-u odeté v ohnivej červenej.

„Ulahodili mi veľké bochníky parmezánu všade naokolo, milujem syr, jednoduchosť a skvelú chuť talianskych jedál. V Gallo Rosso prebiehalo všetko v uvoľnenej atmosfére a príjemne ma prekvapili aj reakcie hostí,“ pochvaľuje si hviezda slovenských obrazoviek, ktorá nezostala povesti talianskej galantnosti nič dlžná.

Slávnostné otvorenie reštaurácie Gallo Rosso na Hviezdoslavovom námestí 3 v Bratislave  potvrdilo, že kde sú Taliani, tam je dobré jedlo, chytľavá hudba, vynikajúca zábava a rozliate more lichôtok. Taliansky personál priniesol do srdca Európy autentický závan Stredomoria, s povestnou temperamentnou atmosférou. 

Predjedlom pod moderátorskou taktovkou gurmána Petra Justina Topoľského bolo spevácke vystúpenie majstra Miroslava Dvorského, speváčky Andrey Zimányiovej, aj tanečné vystúpenie Erika Ňarjaša s partnerkou. Originálne prestrihnutie cestovinového cesta otvorilo dokorán dvere kulinárskym zážitkom, o ktoré sa postarali šéfkuchári Andrej Tomovič a taliansky kuchár Pino Ritaccio.

V luxusnom prostredí, obklopení maľbami českej maliarky Anny Lindnerovej, hostia ochutnali povestné talianske prosciutto, chuť dokonalých syrov a čerstvých morských plodov, lahodných „dolci“ i vyhláseného vína.

„Našim cieľom je priniesť do Bratislavy pravú taliansku kuchyňu, ktorá bude nielen výborne chutiť, ale bude aj pastvou pre oči, keďže naše jedlá spĺňajú aj vysoké estetické kritériá,“ prezradil James Al-Atrakchi, spolumajiteľ Gallo Rosso. So spoločníkom Francescom Dimmelom, zakladateľom konceptu Gallo Rosso, pripravili pre hostí večer nekonečných zážitkov.

Talianske kone pod kapotou, ktoré hrdo strážili hostí reštaurácie, sa po celý čas starali o dokonalý vizuálny vnem a pritiahli pozornosť i okoloidúcich turistov. Vyvrcholením večera bola tombola lákajúca na množstvo atraktívnych cien, od obrazov, cez hudobné zážitky až po výhru troch automobilov na celý víkend. A nefalšovaná zábava do rána bieleho sa mohla začať...



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.