HYZA prináša novinku z čerstvých kuracích pŕs KIKI-RIKI PÁRKY PRE DETI
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 9.6.2012 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Deti sú neustále v pohybe a potrebujú veľa energie. Niekedy vôbec nie je jednoduché odtrhnúť ich od hry, aby sa najedli. Rodinka Hyzáčikových, ktorú prináša na trh známa slovenská značka HYZA, v tom starostlivým mamám určite pomôže. Kiki-riki párky vyrobené z čerstvých kuracích pŕs a veselé kreslené kuriatka Kiki, Riki a Viki aj tých najväčších nezbedníkov určite aspoň na chvíľu posadia k stolu.

Deti sú neustále v pohybe a potrebujú veľa energie. Niekedy vôbec nie je jednoduché odtrhnúť ich od hry, aby sa najedli. Rodinka Hyzáčikových, ktorú prináša na trh známa slovenská značka HYZA, v tom starostlivým mamám určite pomôže. Kiki-riki párky vyrobené z čerstvých kuracích pŕs a veselé kreslené kuriatka Kiki, Riki a Viki aj tých najväčších nezbedníkov určite aspoň na chvíľu posadia k stolu.

Absolútna novinka v detskej rade, ktorú pripravila HYZA, Kiki-riki párky a Kiki-riki párky so syrom, sú bez konzervantov, umelých farbív a neobsahujú lepok. Ich základom sú kvalitné a čerstvé kuracie prsia, s vysokým obsahom bielkovín dôležitých pre zdravý rast a vývoj detského organizmu. Sú tiež bohaté na vitamíny a minerálne látky podporujúce imunitu. Kiki-riki párky obsahujú veľa kuracinky a málo tuku. Sú skvelým tipom na desiatu, olovrant či ľahkú večeru, pretože sú ľahko stráviteľné. Mamy určite ocenia aj ich rýchlu prípravu – stačí ich len zohriať alebo opiecť.  

Veselý dizajn obalu s rodinkou Hyzáčikových a potlačené črievka krátkych detských párkov možno prebudia vo vašich ratolestiach netušené kuchárske vlohy. Pripravte si chutné špeciality spoločne. Vyskúšať môžete aj ďalšiu novinku HYZA Grilovačku PRE DETI – čerstvé dolné kuracie stehienka a kuracie prsia (tzv. inner filet) v jemnej ovocnej marináde. Grilovačka PRE DETI je rýchla a jednoduchá na prípravu (do 5 minút), má nízky obsah tuku, je bez konzervantov a neobsahuje ani lepok.

HYZA tip: Namiesto tradičného párku s kečupom alebo hot dogu ponúknite deťom veselú párkovú chobotničku. Najskôr párok od polovice pozdĺžne nakrojte a dajte ho opiecť, aby sa vám vytvorila pravá chobotnička. Oči môžete vyrobiť z dvoch zrniečok korenia alebo klinčekov, ktoré zapichnete do hlavičky. A keď bude chobotnička plávať v mori čerstvej zeleniny,  možno s chuťou ochutnajú aj malí výmyselníci, ktorí nad zeleninou zvyčajne ohŕňajú nos.

S rodinkou Hyzáčikových, ktorá žije na farme, sa deti onedlho zoznámia aj na stránke www.hyzacik.sk.  S mamou, tatom, sestrami Viki a Kiki a malým neposedným bračekom Rikim zažijú kopu zábavy, hier a súťaží. Maminky zasa na stránke nájdu množstvo zaujímavých a užitočných informácií pre seba a svoje ratolesti.

 

Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.