Nájdi lásku za 3 minúty!
Autor(ka) : Kami
Dátum a čas : 3.6.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zdá sa ti, že zoznámiť sa s novými ľuďmi je čoraz ťažšie? Rád by si stretol spriaznenú dušu, no máš pocit, že nemáš kde a ani kedy? Teraz máš možnosť to zmeniť. Ak si doteraz nepočul o speed datingu a rád by si si ho vyskúšal, čítaj ďalej.

Zdá sa ti, že zoznámiť sa s novými ľuďmi je čoraz ťažšie? Rád by si stretol spriaznenú dušu, no máš pocit, že nemáš kde a ani kedy? Teraz máš možnosť to zmeniť. Ak si doteraz nepočul o speed datingu a rád by si si ho vyskúšal, čítaj ďalej.

Vo dvojici to ide ľahšie.

Príbehy lásky sa začínajú často písať na miestach, kde by sme to nikdy nečakali. Pani náhoda nám pošle do cesty človeka, s ktorým nás svet začne baviť. Pomôcť osudu však môžeme aj sami. Napríklad, formou originálnej zoznamky. Predstav si, že v jeden večer budeš mať na výber z 20 nových tvárí a možnosť zažiť príjemné chvíle plné zábavy. Znie to celkom lákavo, nie? Ak máš 18 rokov a odvahu, klikni na www.tabletkapo.sk, kde sa môžeš ihneď zaregistrovať, prípadne pozri FB stránku Tabletkapo.  Nájdeš tu všetky potrebné informácie.

Prostredie hrá dôležitú úlohu

Ak sa rozhodneš zapojiť a stráviť príjemný večer v atmosfére, kde to iskrí, na výber budeš mať z viacerých lokalít v rámci Slovenska. Bratislava, Banská Bystrica a Košice sa premenia v júni na miesto, kde sa môžeš o svoj čas podeliť so sympatickými ľuďmi. Romantické prostredie lode, či útulnej kaviarne a reštaurácie sa postará o to, aby si sa cítil čo najlepšie. Stačí si už len priniesť so sebou dobrú náladu a zdravé sebavedomie. Napokon, nadviazať nové kamarátstva, nie je nikdy stratený čas.

Ako to funguje alebo čo všetko ťa čaká...

Do zoznamky sa v rámci jedného mesta môže prihlásiť 20 žien a 20 mužov. Zoznamovanie bude prebiehať v pároch počas  3 minútového rozhovoru.  Po tomto limite sa muž vždy presunie k druhému stolíku, kde sa bude môcť zoznámiť s druhou ženou.  Poruke budú k dispozícii kartičky, do ktorých si zapíšeš svoje sympatie. Po 10 konverzáciách bude čas na prestávku a osvieženie pri bare, po ktorom ťa čaká ďalšie kolo 10 rozhovorov.  Keďže vyhodnotenie vzájomných sympatií ti príde na mail až na druhý deň , bude už len na tebe, či sa zostaneš baviť ďalej, alebo si spravíš iný program. Ak na zoznamke nechceš chýbať, nestrácaj čas a zaregistruj sa čím skôr v našom registračnom formulári. Po jeho vyplnení sa ti spätne ozveme na tvoj mail alebo telefónne číslo, kde ti oznámime, aké číslo ťa pri zoznamovaní bude sprevádzať. Všetko ostatné už bude v tvojej réžii. A kto vie? Blížiace sa leto už možno prežiješ vo dvojici s partnerom.

Kde sa bude konať zoznamka:

Banská Bystrica: 12.6.2012, Pizza Restaurant Olivo, Nám. SNP 22. Začiatok o 17,OOhod.

Bratislava, 14.6.2012, Ady loď, Tyršovo nám. Začiatok o 17,OO hod.

Košice: 19.6.2012, kaviareň Rotus Club, Hlavná 5. Začiatok o 17,OO hod.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.