Flash Mob tanečná horúčka zachvátila Slovensko. Krásne tanečnice a tanečníci chodia po Slovensku a lámu srdcia.
Autor(ka) : Źuzana
Dátum a čas : 29.5.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Flash mob šou, partizánska akcia, ktorá sa v zahraničí teší veľkej popularite, sa usadila na Slovensku. Niekoľko vystúpení v krátkom časovom odstupe zažili návštevníci obchodných centier v Bratislave a čo je flash mob vedia už aj zákazníci Tesca v Trnave a Nitre. Netradičný tanečný prepad naposledy zažila ja Banská Bystrica, ktorú roztancovali kráľovskí tanečníci. Nakupujúci sa nestačili diviť. Takéto prekvapenie na sobotňajšom rannom nákupe určite nečakali. Zaujali ich najmä šarmantné tanečnice, ktoré rozprúdili krv v ich žilách.

Flash mob šou, partizánska akcia, ktorá sa v zahraničí teší veľkej popularite, sa usadila na Slovensku. Niekoľko vystúpení v krátkom časovom odstupe zažili návštevníci obchodných centier v Bratislave a čo je flash mob vedia už aj zákazníci Tesca v Trnave a Nitre. Netradičný tanečný prepad naposledy zažila ja Banská Bystrica, ktorú roztancovali kráľovskí tanečníci. Nakupujúci sa nestačili diviť. Takéto prekvapenie na sobotňajšom rannom nákupe určite nečakali. Zaujali ich najmä šarmantné tanečnice, ktoré rozprúdili krv v ich žilách.

Čo je Flash Mob?

Flash Mob Show je formát založený na momente prekvapenia. Blesková akcia, ktorá vás zastihne na miestach, kde to najmenej čakáte. Jej cieľom je „zobudiť“ ľudí z ich každodenného stereotypu a pripomenúť im radosť zo života. História flash mobu siaha do USA, kde jeden novinár nahovoril skupinku ľudí, aby sa v obchode pýtali na koberec lásky.  Odvtedy sa z neho stal celosvetový fenomén, ktorý silnie zo dňa na deň aj na Slovensku. Vôbec po prvýkrát v jeho histórii sa totiž odohráva turné s flash mob show v obchodných domoch.  „Do choreografie sme zapojili dokonca aj zahraničných lektorov z USA a Ruska. Je  vystavaná tak, aby bola plná radosti a u ľudí vyvolala pocit šťastia. A to sa nám aj podarilo. Ľudia sa usmievali a od prvých krokov sa hýbali spolu s nami, ,“  hovorí autorkou choreografie Veronika Vitásková z Riverpark Dance School.

Krásne tanečnice sa stali stredobodom pozornosti.

Veľkej obľube sa v jednotlivých mestách tešili najmä kráľovské tanečnice, ktoré neostali nič dlžné svojej povesti. Prizerajúci sa muži, chlapi a chlapci si častokrát žiadali aj prídavok. „ Je to milé. Každú ženu takýto prejav pozornosti vždy poteší. Tancujeme s radosťou a dávame do toho všetko a vracia sa nám to v podobe takýchto skvelých reakcií,“ približuje tanečnica Zuzka.

Flash Mob horúčka pokračuje ešte na východnom Slovensku.

V rámci turné „ Zažite Kráľovský Moment“ navštívi niekoľko desiatok profesionálnych, ale aj amatérskych tanečníkov rôznych vekových kategórií ešte Prešov a Košice. „Flash Mob Show v takejto forme, v obchodných domoch, prinášame na Slovensko vôbec po prvýkrát. Chceme, aby ľudia mali radosť zo života. Chceme, aby s Králom Syru zažili skutočný kráľovský moment a zabavili sa,“ upresňuje Luboš Mudrák, zástupca značky Král Syru.

„Bolo to skvelé. Pokojne by som takéto spríjemnenie nákupov privítala aj častejšie Veľmi sa nám to páčilo,“ Mária z Banskej Bystrice.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.