Viditeľne čisté zuby so žuvačkami Orbit Professional
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 29.5.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Orbit, najsilnejšia a dlhodobo najpredávanejšia značka žuvačiek z portfólia spoločnosti Wrigley, prichádza na trh s inovovaným konceptom prémiových žuvačiek Orbit Professional. Žuvačky majú vo všetkých príchutiach nové zloženie so zvýšeným obsahom účinných mikrogranúl a výraznejší vzhľad. Rad žuvačiek Orbit Professional je teraz navyše obohatený o dve novinky – Orbit Professional Fresh Mint a Orbit Professional Grapefruit. Inováciou prešlo aj balenie žuvačiek, ktoré je teraz atraktívnejšie a zdôrazňuje hlavné dentálne benefity novej receptúry v podobe viditeľne čistých zubov.

Orbit, najsilnejšia a dlhodobo najpredávanejšia značka žuvačiek z portfólia spoločnosti Wrigley, prichádza na trh s inovovaným konceptom prémiových žuvačiek Orbit Professional. Žuvačky majú vo všetkých príchutiach nové zloženie so zvýšeným obsahom účinných mikrogranúl a výraznejší vzhľad. Rad žuvačiek Orbit Professional je teraz navyše obohatený o dve novinky – Orbit Professional Fresh Mint a Orbit Professional Grapefruit. Inováciou prešlo aj balenie žuvačiek, ktoré je teraz atraktívnejšie a zdôrazňuje hlavné dentálne benefity novej receptúry v podobe viditeľne čistých zubov.

 

Čisté zuby, zdravé ďasná

Orbit Professional, žuvačky bez cukru s obsahom jemných mikrogranúl predstavila spoločnosť Wrigley na Slovensku už pred niekoľkými rokmi. Inovované žuvačky bez cukru Orbit Professional obsahujú väčšie množstvo mikrogranúl s účinnejším čistiacim efektom.Mikrogranule - abrazívne čiastočky v podobe drobných guľôčok - pomáhajú predovšetkým mechanicky stierať zo zubov zvyšky potravy. Efektívne odstraňujú povlak a pelikulu z povrchu zuba a prerušujú ich tvorbu na tvrdých zubných tkanivách. Predstavujú tak účinný spôsob preventívnej starostlivosti o zuby,“ hovorí stomatológ MUDr. Michal Paška.

 

Spoločnosť Wrigley  nadväzuje na aktuálne trendy v starostlivosti o zuby a rozširuje  portfólio žuvačiek Orbit Professional. K aktuálnym príchutiam Orbit Professional Strong Mint s príchuťou mäty a Orbit Professional White s  bieliacim účinkom pribudli dve novinky -mentolové Fresh Mint a ovocné Grapefruit. Žuvačky Orbit Professional Grapefruit sú obohatené o vitamín C, ktorý podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu. Vitamín C priaznivo pôsobí na zdravie ďasien, ktoré sú tak odolnejšie voči podráždeniu a zápalom.  Žuvaním žuvačiek bez cukru dochádza k zvýšenej tvorbe a vyplavovaniu slín do úst, a tým aj k neutralizácii vznikajúceho kyslého prostredia, vyrovnáva sa pH ústnej dutiny a dochádza k remineralizácii skloviny, ktorá je potom odolnejšia proti zubnému kazu,“ hovorí odborník MUDr. Michal Paška.

 

Inovovaný obal

 

Inovované žuvačky Orbit Professional s novou receptúrou prichádzajú na trh v atraktívnejšom obale. Balenie zdôrazňuje dentálne benefity žuvačiek s inovovaným zložením. Vďaka prierezu umožňuje spotrebiteľom vidieť žuvačky cez priesvitný obal. Jedno balenie obsahuje 10 ks jednotlivo hygienicky balených dražé. Orbit Professional White a Orbit Professional Grapefruit sú dostupné v nových obaloch v obchodných sieťach za odporúčanú cenu 0,69 eur. Mentolové Strong Mint a Fresh Mint teraz dostať v klasickom praktickom  cenovo dostupnejšom balení s 10 ks dražé za cenu 0,59 eur.

 

 

Žuvačky ako doplnok dentálnej hygieny

 

Orbit Professional s jemnými mikrogranulami sú vhodným doplnkom pri prevencii vzniku zubného kazu v súčinnosti so všetkými komplexnými hygienickými a preventívnymi opatreniami. Žuvačky by sa mali používať 20 minút po jedle tam, kde nie je možnosť očistenia zubnou kefkou,“ hovorí stomatológ. Vďaka inovatívnemu a výnimočnému zloženiu a starostlivo vybraným ingredienciám Orbit Professional slúžia ako vynikajúci doplnok ústnej hygieny v starostlivosti o viditeľne čisté zuby kedykoľvek počas dňa.

 

 

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.