Bosch predstavuje nový rad domácich spotrebičov HomeProfessional: automatickú práčku s inteligentným systémom dávkovania i-DOS® a kondenzačnú sušičku s tepelným čerpadlom
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 28.5.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Najnovší rad domácich spotrebičov HomeProfessional značky Bosch udáva celkom nové štandardy v oblasti dizajnu, výkonu a úspory. Predstavuje novú práčku HomeProfessional vybavenú systémom i-DOS® a energeticky najúspornejšiu kondenzačnú sušičku s funkciou VarioPerfect.

  Prvá práčka radu HomeProfessional vybavená technológiou i-DOS®, inteligentným automatickým systémom dávkovania prášku značky Bosch.

  Kondenzačná sušička radu HomeProfessional so systémom tepelného čerpadla so spotrebou energie o 60 % nižšou, ako je najnižšia deklarovaná trieda spotreby energie A.

  Ambiciózne vybavenie a nový dizajn zodpovedajúci skupine produktov HomeProfessional.

  Skutočne jemné pranie a sušenie – rozdiel spoznáte ihneď.

 

Najnovší rad domácich spotrebičov HomeProfessional značky Bosch udáva celkom nové štandardy v oblasti dizajnu, výkonu a úspory. Predstavuje novú práčku HomeProfessional vybavenú systémom i-DOS® a energeticky najúspornejšiu kondenzačnú sušičku s funkciou VarioPerfect.

 

Unikátny výkon

Jedinečný systém i-DOS® predstavený v tomto roku prijali spotrebitelia s otvorenou náručou. Táto reakcia nebola žiadnym prekvapením, pretože i-DOS® poskytol odpoveď na otázky, ktoré boli v oblasti prania dlhý čas bez odpovedí. Ako presne odmerať prací prášok, aby boli počas prania dosiahnuté čo najlepšie pracie výsledky bez nežiaducich zvyškov pracieho prostriedku na bielizni a s čo najmenšou spotrebou prostriedkov, vody a elektriny?

Systém i-DOS® nahrádza intuitívne a často nesprávne manuálne dávkovanie prášku. Extrémne presný dávkovač integrovaný do zásobníku totiž dokáže nadávkovať presné množstvo štandardného tekutého pracieho prostriedku požadovaného pre optimálne výsledky prania. To je stanovené na základe množstva bielizne, stupňa znečistenia, tvrdosti vody a zvoleného programu. Pri automatických programoch určia vysoko citlivé senzory požiadavky na vodu, teplotu a na prací prostriedok a v kombinácii s komplexným systémom dávkovania sú stanovené aj ďalšie parametre prania.

 

Prvotriedny vzhľad aj ovládanie

Nové modely skupiny HomeProfessional sa môžu pochváliť veľmi atraktívnym dizajnom. Je zaujímavý, zároveň funkčný a podporuje tak používateľskú prívetivosť systému i-DOS®. Elegantné tlačidlá, dobre čitateľný TFT textový displej s vysokým rozlíšením a zaujímavý dizajn dverí dotvárajú atraktívny vzhľad týchto spotrebičov. Nový dizajn má aj otočný volič programov, ktorý na indikáciu používa LED technológie. V strednej časti sa nachádza panel na aktiváciu módu Auto Power Off, ktorý práčku po uplynutí zvoleného časového úseku automaticky vypne.

 

Prispôsobivá a úsporná

Okrem automatického systému i-DOS® je nová práčka vybavená tiež špeciálnou nadstavbou VarioPerfect. Používateľovi umožňuje zvoliť si takmer pri každom programe medzi extrémne rýchlym (SpeedPerfect) a extrémne ekonomickým (EcoPerfect) variantom. Túto nadštandardnú flexibilitu umožňuje veľmi tichý, výkonný a odolný motor s technológiou EcoSilence Drive.  Asynchrónny motor s desaťročnou zárukou je robustný a zároveň veľmi tichý, pracuje s premenlivými otáčkami a celkovo podáva vynikajúci prací výkon. Patentovaný elektronický systém kontroly prispieva k ekonomickému chodu spotrebiča.

 

Práčka HomeProfessional i-DOS® je ideálnym riešením pre každého, kto nehodlá prijať akékoľvek kompromisy v oblasti dizajnu, efektivity, komfortu a výkonu. Navyše sa tento domáci pomocník v každej situácii postará o správne a presné dávkovanie pracieho prášku.

 

Najúčinnejšie sušenie

Najmodernejšie technológie sú integrované tiež v novej sušičke radu HomeProfessional. Hlavným cieľom pri jej konštrukcii bolo zaistiť maximálny sušiaci výkon pri čo najnižšej spotrebe energie a zároveň bielizeň šetrne ochrániť. Prostredníctvom zdokonalených technológií sa podarilo dosiahnuť rekordnú úsporu až 60 % oproti energetickej triede A.

Aktívnu ochranu dodáva bielizni preverená technológia ActiveAir a špeciálne tvarované unášače. Šetrnú starostlivosť aj tým najchúlostivejším kúskom bielizne zaistí veľké množstvo programov, ktorých súčasťou je špeciálny program na lôžkoviny, uteráky a jemnú bielizeň alebo program na sušenie topánok, džínsov a plyšových zvieratiek. Vďaka novému systému chladenia má sušička vyššiu energetickú účinnosť a sušenie zaberie kratší čas. S voliteľnými funkciami SpeedPerfect a EcoPerfect možno počas sušenia šetriť časom či energiou. Prémiovým vybavením sušičky je systém automatického čistenia kondenzátora SelfCleaningCondeser TM, ktorý konštantne udržiava nízku spotrebu energie.

 

Nové modely z radu HomeProfessional sú všestrannými pomocníkmi pri prémiovej starostlivosti o vašu bielizeň. Udávajú nové štandardy na poli dizajnu, funkčnosti, účinnosti a používateľskej prívetivosti.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.