S BRUMÍKOM KRÍŽOM KRÁŽOM PO SLOVENSKU A ČECHÁCH
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 27.5.2012 00:00
Kategória : Rodina
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Blíži sa leto a deťmi dlho očakávané prázdniny plné slniečka, radovánok, hier a najmä výletov a cestovania. Rodičia, je najvyšší čas začať si lámať hlavu s tým, aký program vymyslíte pre svoje ratolesti, aby sa nielen zabavili, ale aj hravou formou niečo naučili. Na pomoc vám opäť prichádza obľúbený kamarát všetkých malých objaviteľov, medveď Brumík, ktorý nezaháľal a pre všetky deti a ich rodičov pripravil novú zábavnú hru. S novým Brumíkovým náučným obrázkovým atlasom Slovenskej a Českej republiky môžete zbierať samolepky a vybrať sa spolu s vašimi malými objaviteľmi na výlety po celom Slovensku a Česku.

Blíži sa leto a deťmi dlho očakávané prázdniny plné slniečka, radovánok, hier a  najmä výletov a  cestovania. Rodičia, je najvyšší čas začať si lámať hlavu s tým, aký program vymyslíte pre svoje ratolesti, aby sa nielen zabavili, ale aj hravou formou niečo naučili. Na pomoc vám opäť prichádza obľúbený kamarát všetkých malých objaviteľov, medveď Brumík, ktorý nezaháľal a pre všetky deti a ich rodičov pripravil novú zábavnú hru. S novým Brumíkovým náučným obrázkovým atlasom Slovenskej a Českej republiky môžete zbierať samolepky a vybrať sa spolu s vašimi malými objaviteľmi na výlety po celom Slovensku a Česku.

Brumíkov atlas získate jednoducho, stačí si kúpiť desať súťažných Brumíkov (Raňajkový, alebo Desiatový), zaregistrovať sa na www.brumikhra.eu, poslať čiarové kódy a potom si už len vybrať darček. Zbierať veselé nálepky, s ktorými si vaše deti vyzdobia atlas, môžete od konca mája až do konca júna. Ak sa vám a vašim malým nezbedníkom podarí nazbierať všetky samolepky, môžete vyhrať poukaz na nákup rodinného lístku na vlak a precestovať miesta, ktoré ste spoznali v atlase, aj v skutočnosti. Cestovateľský atlas je rozdelený do deviatich regiónov naprieč Slovenskou a Českou republikou. Malí cestovatelia sa z neho zábavnou formou dozvedia veľa zaujímavostí o našich krajinách, o ich zemepise, histórii, alebo prírode. Zoznámia sa s rozprávkovými bytosťami, akými sú  napríklad Laktibrada, alebo Popolvár. Nakoniec, svoje vedomosti a spomienky na detstvo si určite radi osviežime aj my, rodičia. Stačí len otvoriť Brumíkov atlas a vyraziť na cesty!

Spoločne strávený čas detí a rodičov cestovaním a na spoločných výletoch pomáha uspokojiť hneď dve základné psychické potreby dieťaťa. Posilňuje emočné a sociálne vzťahy vo vnútri rodiny, rozvíja jeho potrebu v zmysle aktívneho spoznávania okolitého sveta a prísunu nových podnetov,“ hovorí detská psychologička PhDr. Renáta Faltýnová a dodáva: „Spoločné zážitky podporujú komunikáciu v rodine, vytvárajú jej históriu, lebo deti majú na čo spomínať a o čom rozprávať. Nedá sa nespomenúť aj vzdelávací aspekt. Deti sa nové veci učia prostredníctvom hier a vlastných zážitkov, čo je pre zapamätanie informácií tá najlepšia cesta.“

 

Brumíkov obrázkový atlas pre malých cestovateľov

Svoj atlas si môžu malí nezbedníci doplniť o veselé samolepky, ktoré sa vždy viažu k niektorému zo zaujímavých miest, v jednotlivých regiónov v Slovenskej a Českej republike. Pripravené sú štyri sady nálepiek – Brumíkove zaujímavé miesta, Brumík cestuje, Brumík spoznáva prírodu a Brumík vo svete rozprávok. Až po zozbieraní všetkých nálepiek bude Brumíkov atlas kompletný. Správne miesto, kam treba samolepku nalepiť nájdete podľa čísiel na mape. Atlas aj samolepky získate, ak zašlete čiarové kódy z výrobkov BeBe Brumík. Viac informácii o súťaži, tipy na výlety, poznávacie hry a ďalšie zaujímavosti o Slovensku a Česku pre malých objaviteľov, ktoré sa už do atlasu nezmestili, nájdete na www.brumikhra.eu. Nezabudnite, že medveďa Brumíka stretnete opäť ako minulý rok v Bratislavskej ZOO, kde pre všetky zvedavé deti pripravil Brumíkov náučný chodník. Tak už na nič nečakajte, nasadnite do vlaku a hurá na výlet s Brumíkom!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.