Originál je len jeden - Keď puding, tak Dr.Oetker
Autor(ka) : MOnika
Dátum a čas : 19.5.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Kto by nepoznal pudingy Originál od Dr.Oetker? Tieto pudingy sú ideálnym domácim dezertom, v ktorom sa snúbi kvalita, výborná chuť a tradícia. Aj vďaka týmto historicky najúspešnejším pudingom na trhu sa u nás vytvorila „pudingová závislosť“. Slováci totiž podľa prieskumov zjedia najviac pudingu na osobu za rok. Spoločnosť Dr.Oetker vám sladké mliečne dobroty prináša už viac ako 20 rokov.

Kto by nepoznal pudingy Originál od Dr.Oetker? Tieto pudingy sú ideálnym domácim dezertom, v ktorom sa snúbi kvalita, výborná chuť a tradícia. Aj vďaka týmto historicky najúspešnejším pudingom na trhu sa u nás vytvorila „pudingová závislosť“. Slováci totiž podľa prieskumov zjedia najviac pudingu na osobu za rok. Spoločnosť Dr.Oetker vám sladké mliečne dobroty prináša už viac ako 20 rokov.

 

Puding – ľahko, rýchlo a jednoducho

Príprava pudingu Originál Dr.Oetker je nenáročná na suroviny a čas. Rokmi overený recept je rýchly, jednoduchý a  zvládne ho naozaj každý. Stačí vám 500ml mlieka, 2 až 3 lyžice (40g) kryštálového cukru a balíček Pudingu Originál Dr. Oetker vašej obľúbenej príchute. Podľa fantázie môžete puding podávať samostatne, alebo ho kombinovať s piškótami a rôznym ovocím.  Neváhajte zapojiť do prípravy aj svoje deti, takto si nielen pripravíte sladkú maškrtku, ešte sa aj zabavíte. Prizdobte puding šľahačkou, strúhanou čokoládou a kúskami lúpaných orieškov a dobrota je hotová.

 

Koľko ľudí, toľko chutí

Originál Pudingy Dr. Oetker majú hladkú a krémovú konzistenciu, ktorá vytvára lahodnú chuť – chuť, ktorá sa hodí pre každú príležitosť, či je to poludňajšia káva s priateľmi, nedeľný obed, alebo desiata pre vašich najbližších. Dr. Oetker prináša mnoho príchutí, preto si každý člen rodiny určite nájde tú svoju obľúbenú. Medzi najpopulárnejšie príchute Slovákov patria vanilka, čokoláda a jahoda. Ak radi experimentujete, vyskúšajte tiež pudingy malinový, banánový, karamelový, mandľový, kakaový, smotanovo-vanilkový, či exotický kokosový.

 

Vanilkový tip

Originál Puding s vanilkovou príchuťou má bohatú, lahodnú arómu a sladkú chuť. Je výborným dezertom, môžete ho tiež použiť ako plnku do rôznych zákuskov. Potešte maškrtné jazýčky svojich najbližších.

                       

Čokoládový tip

Doprajte sebe a svojim blízkym chutný krémový Originál Puding s plnou chuťou čokolády. Pridajte piškóty a ozdobte ho šľahačkou a  čokoládovou polevou. Stačí len pár minút, aby ste vykúzlili svojim blízkym sladké pudingové potešenie.

 

Ovocný tip

Obľúbený ovocný puding s  jahodovou príchuťou je delikátne spojenie tých najlepších prírodných ingrediencií, ktoré prinášajú pre chuťové poháriky nečakane lahodnú chuť. Vyskúšajte ho s čerstvými jahodami alebo iným druhom ovocia a sladkým sirupom.

                       



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.