Explózia netradičných chutí s novou príchuťou žuvačiek 5 EVOLUTION
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 8.5.2012 23:47
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Značka luxusných žuvačiek 5 prichádza na slovenský trh so sladko-kyslou novinkou. Do portfólia imidžovej značky pribudla žuvačka 5 EVOLUTION, ktorá povzbudí vaše zmysly netradičným spojením sviežej hrušky a citrusových plodov.

Značka luxusných žuvačiek 5 prichádza na slovenský trh so sladko-kyslou novinkou. Do portfólia imidžovej značky pribudla žuvačka 5 EVOLUTION, ktorá povzbudí vaše zmysly netradičným spojením sviežej hrušky a citrusových plodov.

Novinka 5 EVOLUTION je výnimočná žuvačka, ktorá spája chuť niekoľkých druhov citrusového ovocia a sladkej hrušky. Charakterizuje ju intenzívna dlhotrvajúca chuť a elegantný dizajn, ktorý majú všetky žuvačky značky 5. Nezvyčajná sladko-kyslá novinka je ladená do žltozelenej farby a prináša evolučný zážitok nielen pre mladú generáciu.

Žuvačky 5 sú zabalené v elegantnej uzatvárateľnej škatuľke s tradičným čiernym dizajnom, ktorý je odlíšený výraznou žlto-zelenou farbou typickou pre hrušku a citrusy. Plátkové žuvačky sú balené jednotlivo a čerpajú inšpiráciu z piatich ľudských zmyslov, ktoré sa ich žuvaním ľahko povzbudia. Vďaka unikátnej príchuti poskytujú v každom kúsku dokonalý pôžitok.

Žuvačka 5 EVOLUTION je ďalšou príchuťou žuvačiek uvedenou na Slovensku. Prvé žuvačky 5 boli na slovenský trh uvedené v máji 2010 a v novembri 2010 nasledovala melónová príchuť 5 TURBULENCE. Minulý rok v máji k nim pribudla tropická 5 PULSE. 5 EVOLUTION tak rozširujú portfólio obľúbených ovocných príchutí. Jedinečný obal, netradičný spôsob zatvárania a minimalistická grafika robí zo žuvačiek 5 lifestylový doplnok pre všetkých, ktorí dbajú na svoj štýl a hľadajú príležitosť na prežitie neobvyklých zážitkov.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.