Nový ročník súťaže mladých módnych tvorcov prichádza s konceptom svetových parametrov - Hľadá sa Schwarzkopf Fashion Talent 2012
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 7.5.2012 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Mladí módni tvorcovia zo Slovenska, Čiech i ďalších okolitých krajín majú možnosť zapojiť sa do 6.ročníka prestížnej súťaže Schwarzkopf Fashion Talent 2012. Víťazmi minulých ročníkov súťaže sú skvelí umelci a osobnosti ako Boris Hanečka, Martin Hrča, Mária Štraneková, Milota Krajinčáková či Andrea Pojezdálová, ktorá zbiera ocenenia po celom svete. „Štyri podoby mestských anjelov – Schwarzkopf Looks 2012“ – tak znie téma 6. ročníka súťaže, ktorá umožňuje umelcom definovať „schránku“ štyroch pozemských anjelov a vytvoriť moderný vzhľad na každý deň, ktorý však necháva vyniknúť individualitu, ženskosť a osobnosť. Posledný termín pre dodanie súťažných podkladov je 15. jún 2012.

Mladí módni tvorcovia zo Slovenska, Čiech i ďalších okolitých krajín majú možnosť zapojiť sa do 6.ročníka prestížnej súťaže Schwarzkopf Fashion Talent 2012. Víťazmi minulých ročníkov súťaže sú skvelí umelci a osobnosti ako Boris Hanečka, Martin Hrča, Mária Štraneková, Milota Krajinčáková či Andrea Pojezdálová, ktorá zbiera ocenenia po celom svete. „Štyri podoby mestských anjelov – Schwarzkopf Looks 2012“ – tak znie téma 6. ročníka súťaže, ktorá umožňuje umelcom definovať „schránku“ štyroch pozemských anjelov a vytvoriť moderný vzhľad na každý deň, ktorý však necháva vyniknúť individualitu, ženskosť a osobnosť. Posledný termín pre dodanie súťažných podkladov je 15. jún 2012.

 

Schwarzkopf Fashion Talent 2012 je v poradí šiestym ročníkom súťaže, ktorá hľadá najtalentovanejšieho módneho tvorcu. Odborná porota, v ktorej nájdeme kapacity ako Mgr. Katarína Hubová, prof. Milota Havránková, Liběna Rochová, Rachel Berman Hadari, prof. Milan Čorba, Boris Kudlička či rektor VŠVU prof. Stanislav Stankoci, vyberie do 7. júla 2012 desiatich finalistov, ktorí budú mať možnosť prezentovať svoju tvorbu verejnosti počas finálového večera - dňa 27. septembra 2012 v bratislavskom Auparku. Finalisti predstavia svoje nápady pretvorené do autorských kolekcií na tému „Štyri podoby mestských anjelov – Schwarzkopf Looks 2012.“ Na záver večera vyberie porota víťaza. Svojho víťaza si zvolia aj prítomní diváci ako aj návštevníci web stránky www.schwarzkopffashiontalent.sk

 

Kritéria svetových parametrov

 

Možnosť pracovať a tvoriť na súťažnú tému „Štyri podoby mestských anjelov – Schwarzkopf Looks 2012“ inšpirovanú zadaním, na ktorého tvorbe  sa podieľali kreatívne tímy svetových profesionálov predstavuje veľký kvalitatívny posun celého projektu. Talentovaných odevných dizajnérov sme tak chceli začleniť do tvorivého procesu, ktorý bude svojou komplexnosťou a profesionalitou spĺňať kritéria svetových parametrov. Mladí umelci môžu zhotoviť kolekcie, ktoré budú reflektovať aktuálne trendy medzinárodných prehliadkových mól a červených kobercov. Tomu všetkému však dodajú svoj vlastný prejav a autorský rukopis, čo spraví z kolekcií unikátne umelecké diela. S novým konceptom dochádza aj k zmene názvu z Brillance Fashion Talent na Schwarzkopf Fashion Talent,“ hovorí zástupca organizátora súťaže Martin Michalica.

 

Hlavnou cenou je garantovaná honorovaná zmluva od generálneho partnera Schwarzkopf, v hodnote 3.320,- EUR na realizáciu autorskej kolekcie, ktorú víťaz predvedie na ďalšom ročníku súťaže v roku 2013 s masívnou mediálnou podporou. Víťaz získava od vydavateľstva Ringier Axel Springer a mesačníka EVA fashion editoriál v časopise EVA ako aj marketingovú podporu pri svojej tvorbe.

 

Okrem toho bude mať víťaz možnosť vytvoriť národný odev pre Miss Slovensko 2013, ktorý si so sebou víťazka vezme na svetové finále.

 

Viac informácií o súťaži nájdete na www.schwarzkopffashiontalent.sk

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.