Filet zubáča na zeleninovom kuskuse , 1 porcia
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 27.4.2012 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Filet zubáča osolíme a na každú porciu pridáme časť rozmixovaných olív.

Filet zubáča      100 g

Olivy čierne      20 g (KALAMATA )

Kuskus              50 g

Zelenina            80 g (cuketa, baklažán, farebná paprika, šalotka)

Olivový olej       

Citrónová šťava

Soľ

Škorica

Korenie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filet zubáča osolíme a na každú porciu pridáme časť rozmixovaných olív.

Na husto naukladáme do vyššieho pekáča a zalejeme olivovým olejom tak, aby nám zakrýval rybu. Pečieme 40 minút (80°C). Na olivovom oleji opečieme šalotku, nadrobno pokrájanú zeleninu a pridáme kuskus, ktorý sme si zaliali vriacou vodou v pomere 1:2 (zaliaty necháme postáť 10-15 minút). Dobre spolu premiešame a dochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a škoricou.

(Kuskus so zeleninou musí byť sypký, nie ako kaša).

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.