Parná rúra Miele
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 25.4.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Je vedecky dokázané, že príprava jedla v pare patrí k najzdravším spôsobom varenia. Najmä zelenina nestráca hodnotné vitamíny a minerály ako pri štandardnom varení vo vode. Jedlo si ponechá svoju prirodzenú farbu a intenzívnu chuť, takže nemusíte ani toľko soliť či koreniť.

Je vedecky dokázané, že príprava jedla v pare patrí k najzdravším spôsobom varenia. Najmä zelenina nestráca hodnotné vitamíny a minerály ako pri štandardnom varení vo vode. Jedlo si ponechá svoju prirodzenú farbu a intenzívnu chuť, takže nemusíte ani toľko soliť či koreniť.

Parné rúry Miele sú navyše aj veľmi komfortné. Jedlo sa nikdy neprevarí a na rozdiel od varenia na varnej doske, na proces prípravy nemusíte neustále dozerať. Kým sa teda ryba, zelenina a zemiaky pripravujú v parnej rúre, vy sa môžete spokojne venovať iným aktivitám. Po jedle zase stačí naložiť misky do umývačky riadu a prebytočný kondenzát vo varnom priestore jednoducho vytrieť utierkou.

Rúry Culinart Miele

Rúry Culinart s klimatickým pečením sú vybavené 25 automatickými programami. Sú presne prispôsobené obľúbeným spôsobom prípravy pri pečení mäsa či múčnikov. Vďaka klimatickému pečeniu cesto perfektne vykysne a na konci získa zlatistú kôrku. Pri pečení mäsa spôsobuje vlhkosť vypečenie tuku a vznik chrumkavej kôrky pri zachovaní šťavnatosti pokrmu. Klimatické pečenie pritom funguje úplne jednoducho - stačí k sacej rúrke v dvierkach prístroja priložiť pohár s vodou a rúra si sama nasaje potrebné množstvo vody, ktoré sa v procese prípravy zmení na paru. Dávkovanie pary pritom riadia jednotlivé automatické programy. Keď získate zručnosť, naprogramujete si to aj samostatne. Pre  komfortnú manipuláciu s pripravovaným pokrmom sú navyše vybavené plnovýsuvnými pojazdami FlexiClip, ktoré zasuniete do ľubovoľnej z piatich úrovní pečenia.

Voľne stojaci kávovar Miele

Kávovar Miele zaujme vysokou kvalitou použitých materiálov zaručujúcich spoľahlivú funkčnosť a dlhú životnosť. Čelná strana prístroja a výpusť na kávu sú zhotovené z najkvalitnejšieho antikoru, vyhrievacia odkladacia plocha na šálky zase z pochrómovaného kovu. Užívatelia ocenia jednoduché ovládanie či možnosti individuálneho nastavenia intenzity a teploty kávy.

Sparovacia jednotka s dynamickou komorou zaručí najlepšiu arómu kávy, s cappuccinatore jednoducho a rýchlo pripravíte horúce mlieko alebo mliečnu penu pre lahodné kapučíno či latte macchiato.

Parametre prípravy obľúbenej kávy si každý nastaví úplne podľa svojich predstáv, druhu kávy a požadovanej intenzity chuti. Zvolí si aj stupeň namletia kávy od veľmi jemného až po hrubý, množstvo namletej kávy, teplotu sparenia či množstvo vody.  Pre perfektné espreso disponuje kávovar taktiež ohrievacou plochou na šálky.

Indukčná varná doska Miele

Varenie na indukcii sa stáva čoraz väčším trendom. Pri samotnom varení sa teplo tvorí priamo v dne hrnca, čo zabezpečuje minimálne straty energie a zvlášť rýchle a bezpečné varenie, pretože oblasť mimo hrnca zostáva prakticky chladná. Vďaka špeciálnej funkcii TwinBooster od Miele dokážete zvýšiť na 15 minút výkon dosky až na 3,7 kWh, čím navyše výrazne zredukujete dobu samotného varenia.

 Poloprofesionálne umývačky riadu Miele

V mnohých kanceláriách väčších či malých firiem sa denne spotrebuje veľké množstvo riadu, ktoré je často potrebné čo najrýchlejšie opäť umyť. Ale v domácnostiach, kde sú zvykom návštevy, oslavy alebo rôzne spoločenské podujatia, ocenia, ak je riad čo najskôr čistý. Ideálnym riešením sú nové poloprofesionálne umývačky Miele, ktoré do hodiny zvládnu až tri umývacie cykly. Kuchyňa je tak v okamihu zase čistá. Pri pripojení na teplú vodu a striedavý trojfázový prúd bude riad čistý už za neuveriteľných 17 minút.

Nové umývačky sú k dispozícii ako zabudovateľné a plne zabudovateľné modely. Ich typickým znakom je patentovaná 3D-príborová zásuvka nastaviteľná do šírky, výšky aj hĺbky.

Keďže sa v kanceláriách a najmä v domácnostiach pri  návštevách používa veľa jemného skla, sú prístroje vybavené špeciálnou funkciou na ochranu skla Perfect GlassCare - pre zvlášť jemné umývanie citlivého skla ako sú napr. poháre na víno - vďaka optimalizácii teploty a tvrdosti vody.

Umývačky sú vybavené deviatimi programami: krátky, univerzál, intenzívny, poháre, pivné poháre, hygiena, Eco, plasty a predumytie. Poloprofesionálne umývačky sú zvlášť vhodné do otvorených priestorov, pretože pri prevádzke vykazujú hlučnosť len 48 dB. Pritom sú veľmi výkonné a vďaka energetickej triede A+ aj veľmi úsporné.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.