Slávnostné veľkonočné farebnosti
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 6.4.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Okrem toho, že veľkonočná nedeľa je posledným dňom dlhého 40 dňového pôstu, je to zároveň aj horúci termín, v ktorom máte poslednú šancu pripraviť dekorácie hodné dôstojného sviatku i bláznivého pondelka. Čakali sme celú dlhú zimu, kým naše domovy opäť zaplavia farby. Rozhodne nimi v tieto slávnostné dni netreba šetriť. Pre domácnosť platia 3 základné pravidlá: čistota, jednoduchosť, farebnosť.

Okrem toho, že veľkonočná nedeľa je posledným dňom dlhého 40 dňového pôstu, je to zároveň aj horúci termín, v ktorom máte poslednú šancu pripraviť dekorácie hodné  dôstojného sviatku i bláznivého pondelka. Čakali sme celú dlhú zimu, kým naše domovy opäť zaplavia farby. Rozhodne nimi v tieto slávnostné dni netreba šetriť. Pre domácnosť  platia 3 základné pravidlá: čistota, jednoduchosť, farebnosť.

Neviete si veľkonočný čas  predstaviť bez bahniatok, frézií či pestrofarebne zdobených kraslíc?

Vsaďte pri dekorovaní na klasické vázy F&F home v prevedení číre alebo farebné sklo. Akákoľvek vetvička skombinovaná s farebnými stužkami a kraslicami sa v nich bude dokonale vynímať. Tipom a efektnou vychytávkou sú  ligotavé kamienky na dne vázy, či farebnej misky. Ak však chcete vytvoriť „Waw“ efekt pri pohľade na veľkonočný stôl, výnimočný lesk dosiahnete jednoduchým celofánom ponoreným do vody, či farebným klbkom, cez ktoré prevlečiete jednu či dve úzke frézie. Jednoduché ale efektné sú i skrátené tulipány v F&F home špirálovito zdobených miskách.

Dokonalou bodkou za krásne zdobenou domácnosťou hodnou kráľovskej návštevy je farebné či biele prestieranie. Jednoducho ho doladíte k dúhovej nálade a ešte farebnejšiemu bezmäsitému jedlu, ktoré v tento deň dominuje na viacerých stoloch slovenských domácnosti.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.