Žuvačky Orbit hrajú v komédii zo školských lavíc
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 27.3.2012 02:51
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Do slovenských kín vstupuje retrokomédia zo školského prostredia „Probudím se včera“. Vo filme režiséra Miloslava Šmídmajera si popri známych a populárnych hercoch zahrali i nemenej obľúbené žuvačky Orbit, hlavný partner filmu. V hlavnej úlohe Petra, ktorý sa vracia do minulosti, kde chce okúzliť svoju životnú lásku, sa striedajú Filip Blažek a Jiří Mádl.

Do slovenských kín vstupuje retrokomédia zo školského prostredia „Probudím se včera“. Vo filme režiséra Miloslava Šmídmajera si popri známych a populárnych hercoch zahrali i nemenej obľúbené žuvačky Orbit, hlavný partner filmu. V hlavnej úlohe Petra, ktorý sa vracia do minulosti, kde chce okúzliť svoju životnú lásku, sa striedajú Filip Blažek a Jiří Mádl.

 

„Pre rolu hlavného partnera filmu Probudím se včera sme sa rozhodli preto, že sa nám veľmi páčil originálny príbeh,“ hovorí Natália Vybíralová, brand manažérka značky Orbit. Populárne žuvačky bez cukru sa tak vo filme objavia hneď v niekoľkých úlohách – vedie sa o ne bitka v škole, žujú sa v aute, doma a predávajú sa i v Tuzexe.

 

Probudím se včera alebo Čo nespravíš dnes, môžeš dokončiť včera

 

Retrokomédia Probudím se včera je filmom pre celú rodinu, čo dokazuje i herecké obsadenie. V hlavných úlohách sa objaví Filip Blažek ako 40-ročný Petr Kovář a Jiří Mádl ako rovnaká postava, len o 22 rokov mladší. Originálna je i zápletka plná nečakaných zvratov s prekvapivým koncom. Sympatický štyridsiatnik Petr Kovář, ktorý nemá príliš veľký úspech u žien, si uvedomí, že jediné dievča, o ktoré kedy stál, bola jeho spolužiačka z gymnázia Eliška. Nečakane dostane jedinečnú šancu vrátiť sa na chvíľu do študentských čias a napraviť, čo zmeškal. Či sa Petrovi podarí Elišku o svojej láske presvedčiť, to sa diváci môžu dozvedieť od 15. 3. 2012 v kinách na celom Slovensku a v Českej republike.

 

O filme Probudím se včera:

 

Komédie „Probudím se včera“ ponúka vtipný príbeh, originálny výlet do nedávnej minulosti, nevšednú milostnú zápletku a celkom nečakanú pointu!  O hlavnú postavu Petra Kováře sa „delia“ Jiří Mádl (18) a Filip Blažek (40), Elišku hrajú Eva Josefíková (18) a Martina Preissová (40).

 

Ďalej hrajú:

Viktor Preiss, Ljuba Krbová, Zlata Adamovská, Svatopluk Skopal, Miroslav Táborský, Petr Nárožný, Boris Hybner, Petr Forman, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, David Matásek, Milan Steindler, Martin Zounar, Simona Postlerová, Tomáš Matonoha a další.

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.