Pripraviť sa, pozóóóór..... poznáte farbu roka 2012?
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 22.3.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pre niekoho výsostne s Vianocami späté mandarínky budú s nami po celý rok. Medzinárodne vplyvný Inštitút farieb Pantone (Pantone Color Institute), ktorý každý rok na základe prieskumu v rôznych oblastiach fashion a dizajnu predpovedá „farbu roka“, ohlásil ako farbu roka 2012 práve energiou vibrujúcu, provokatívnu a šťavnatú mandarínkovú.

Pre niekoho výsostne s Vianocami späté mandarínky budú s nami po celý rok. Medzinárodne vplyvný Inštitút farieb Pantone (Pantone Color Institute), ktorý každý rok na základe prieskumu v rôznych oblastiach fashion a dizajnu predpovedá „farbu roka“, ohlásil ako farbu roka 2012 práve energiou vibrujúcu, provokatívnu a šťavnatú mandarínkovú.

 

Odtieň mandarínkovej, ktorej oficiálny názov pre módnych insiderov znie „tangerine tango“, bude absolútnym farebným top-trendom prichádzajúcej sezóny vo všetkých oblastiach, od bytového dizajnu, kozmetického priemyslu po, samozrejme, módu. Farba, ktorá je plná energie, pozitívnych vibrácií i sofistikovaná zároveň, obohatí šatník o prúd energie, ktorú po chladnej zime všetci potrebujeme. Navyše je univerzálna v tom zmysle, že sa hodí takmer ku každému odtieňu pleti a vlasov.

 

Módny guruovia predpovedajú, že táto farba bude všade. Vychytávky od šiat, sák, jarných bundičiek, plaviek cez  topánky, módne doplnky či laky na nechty vo výrazných odtieňoch zrelej mandarínky už zaplavili predvádzacie móla a chystajú sa „vyraziť do ulíc“. V outfitoch tejto farby sa už predstavili aj celebrity ako Jennifer Aniston, Mila Kunis či Eva Mendes.

 

 

Preto, ak chcete byť jednou z prvých,  ktorá si oblečie vibrujúcu farbu roka 2012, vyberte sa napríklad do predajne Luisa Spagnoli.  Z talianskych mól do bratislavskej Eurovei prináša unikátne módne kúsky ako  napríklad jarnú koženú bundičku, samozrejme mandarínkovej farby za ktorou sa bude otáčať  celá ulica, či doplnky v tejto elektrizujúcej farbe.  



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.