Nechajme sa prekvapiť
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 29.6.2000 03:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Podľa internetovej správy sa nebude konať svadba Steffi Grafovej s Andre Agassim naplánovaná na 14. júna 2000, kedy bude mať bývalá tenistka 31 rokov.

Žeby sa Andre naozaj chcel vrátiť k bývalej manželke herečke Brooke Shieldsovej, ako to predpokladali ich spoloční priatelia?
Alebo sa so Steffi iba pohádali a odložili dátum sobáša, ale nie spoločný život, ako to tvrdí Steffi. Uvidíme. Svet uveril ich nadšeným slovám a plánom do budúcnosti. Tie však už patria k hviezdnemu folklóru. Potvrdzuje to aj “ zaručená” správa o tom, že sa 20. mája vydá modelka Claudia Schifferová za svojho nového priateľa Tima Jefferiesa. Dátum dôverne a určite nie zadarmo prezradila novinárom Claudiina priateľka, jej agenti mali lepšie informácie, keď tvrdili, že 20. mája má modelka tak nabitý deň, že sa do neho žiadna svadba nezmestí. Máj prešiel , a nič. Pravdu zrejme budú mať zlomyselní priatelia, vravia, že svadbu chce hlavne ženích Tim, pretože je práve švorc. Milióny od ocka sa rozkotúľali. Podľa Timovho ocka sa chce silou mocou vydávať Claudia, lebo je Nemka a cíti, že v tridsiatke by mala byť už pod čepcom. Podľa jej bývalého “milenca-nemilenca” mága Copperfielda nijaká svadba nebude. A Claudia mlčí a usmieva sa. Čo by hviezda, ktorá je už stará na móla a nepoužiteľná pre film, neurobila pre svoju popularitu.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.