S novým rokom prichádza aj nová cena žuvačiek 5
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 18.3.2012 00:16
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pre žuvačky 5 je typická intenzívna chuť, ktorá stimuluje všetkých päť ľudských zmyslov. Sú známe svojim výnimočným dizajnom a netradičným plátkovým balením. Za novú nižšiu cenu 1,09 € sú od začiatku tohto roku k dispozícii v bežnej obchodnej sieti. Ich výnimočnú chuť si tak môžete dopriať ešte častejšie.

Pre žuvačky 5 je typická intenzívna chuť, ktorá stimuluje všetkých päť ľudských zmyslov. Sú známe svojim výnimočným dizajnom a netradičným plátkovým balením. Za novú nižšiu cenu 1,09 € sú od začiatku tohto roku k dispozícii v bežnej obchodnej sieti. Ich výnimočnú chuť si tak môžete dopriať ešte častejšie.

Zníženie cien umožnil nový, efektívnejší systém distribúcie a interné prevádzkové úspory. Vysoká kvalita a chuť žuvačiek zostane aj naďalej zachovaná. Navyše sa môžu spotrebitelia v tomto roku tešiť na ďalšiu novinku.

Žuvačky 5 sú za novú, nižšiu cenu na Slovensku dostupné v štyroch príchutiach. Pre milovníkov ovocia sú určené 5 TURBULENCE s príchuťou melónu a 5 PULSE s tropickým ovocím. Tí, čo obľubujú klasiku, môžu siahnuť po 5 COBALT, ktoré sú s príchuťou pepermintu a spearmintu.

Žuvačky 5 sú zabalené v elegantnej uzatvárateľnej škatuľke s tradičným čiernym dizajnom a okoreneným výraznými farbami, ktoré vizuálne odlišujú jednotlivé príchute. Plátkové žuvačky sú balené jednotlivo a čerpajú inšpiráciu z piatich ľudských zmyslov, ktoré sa ich žuvaním ľahko povzbudia.  



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.