Medzinárodné JOB DAYS LEKÁRSTVA A ZDRAVIA sa uskutočnia v Bratislave v dňoch 16.-17.3.2012
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 6.3.2012 09:40
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Do Bratislavy sa prvýkrát v histórii príde predstaviť 20 špičkových nemocníc z Nemecka, aby sa mohli slovenským lekárkam a lekárom, študentom lekárskych fakúlt, zdravotným sestrám a ostatným kvalifikovaným zamestnancom v zdravotníctve prezentovať ako atraktívny zamestnávateľ.

Do Bratislavy sa prvýkrát v histórii príde predstaviť 20 špičkových nemocníc z Nemecka, aby sa mohli slovenským lekárkam a lekárom, študentom lekárskych fakúlt, zdravotným sestrám  a ostatným kvalifikovaným zamestnancom v zdravotníctve prezentovať ako atraktívny zamestnávateľ.

 

Slovenskí pracovníci v zdravotníctve sú v Nemecku veľmi vážení. Aj z tohto dôvodu sa na bratislavské JOB DAYS LEKÁRSTVA A ZDRAVIA, ktoré sa uskutočnia 16.-17.3.2012 v hoteli Austria Trend Hotel, spoločne s personálnymi vedúcimi dostavia osobne aj riaditelia nemocníc a vedúci lekári. Návštevníci tak budú mať možnosť získať všetky potrebné informácie priamo od zodpovedných osôb. Na otázky lekárov a študentov lekárskych fakúlt budú tiež odpovedať slovenskí a českí lekári, ktorí v Nemecku už v súčasnosti pracujú. Je potrebné zdôrazniť, že slovenskí lekári a slovenské lekárky majú v Nemecku vynikajúcu povesť. V rámci bratislavských JOB DAYS LEKÁRSTVA A ZDRAVIA bude lekárom a ošetrovateľskému personálu ponúknutých celkovo 450 voľných miest.

 

JOB DAYS LEKÁRSTVA A ZDRAVIA v marci tohto roka sú vynikajúcou a serióznou príležitosťou pre naštartovanie zahraničnej kariéry. Na Slovensku neexistuje žiadna podobná akcia, kde by sa slovenskí lekári, študenti lekárskych fakúlt a ošetrovateľský personál mohli osobne zoznámiť s 20 špičkovými nemeckými nemocnicami a informovať sa o pracovných podmienkach v Nemecku priamo u vedenia nemocníc a zároveň aj u slovenských a českých lekárov, ktorí v Nemecku už pracujú.

 

Navyše rozhovory so zástupcami nemocníc prebehnú so všetkou diskrétnosťou a žiadne otázky nezostanú bez odpovedí.

 

V súlade s konceptom organizátora, renomovanej agentúry RTK International, nebudú na bratislavských JOB DAYS LEKÁRSTVA A ZDRAVIA zastúpené žiadne personálne agentúry a headhunteri.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.