NEW YORKER JAR 2012 (1)
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 28.2.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Rock á la 50's – Elegantné siluety s asymetrickými koženými bundami v kombinácii s úzkymi džínsami a plátennými nohavicami so zámikmi. Tlmené farby ako čierna, sivá a modrá sú zvýraznené intenzívnou červenou. Tento look v štýle známeho rebela Jamesa Deana je doplnený košeľami s opranými motorkárskymi potlačami. A to nie je z retra ešte ani zďaleka všetko! Jednofarebné svetre, polokošele či námornícke košele, ležérne tenisky a rifľovina musia byť súčasťou vyznávačov tohto štýlu. Doplnkom vládnu úzke kravaty, klobúky, rockové strieborné reťaze a kožené náramky.

smog

 

Rock á la 50's – Elegantné siluety s asymetrickými koženými bundami v kombinácii s úzkymi džínsami a plátennými nohavicami so zámikmi. Tlmené farby ako čierna, sivá a modrá sú zvýraznené intenzívnou červenou. Tento look v štýle známeho rebela Jamesa Deana je doplnený košeľami s opranými motorkárskymi potlačami. A to nie je z retra ešte ani zďaleka všetko! Jednofarebné svetre, polokošele či námornícke košele, ležérne tenisky a rifľovina musia byť súčasťou vyznávačov tohto štýlu. Doplnkom vládnu úzke kravaty, klobúky, rockové strieborné reťaze a kožené náramky.

 

Mestská ležérnosť – Športové a ležérne outfity. Polokošele a kockované košele sa nosia s farebnými „kapsáčovými“ nohavicami a plátennými nohavicami so zámikmi. Opraná rifľovina, tričká s retro potlačami a kožené doplnky – toto všetko vytvára drsnejší, neotesaný imidž. Akoby slnkom vytiahnuté farby ako modrá, žltá a oranžová dodajú tomuto štýlu väčšiu farebnosť. O nenútenosť modelov sa postará vyblednutý perzský vzor na košeliach, ohnuté rukávy tričiek i košieľ či zahnuté konce nohavíc.

 

fishbone

 

Vysokoškolský štýl – Základom štýlu amerických vysokoškolákov sú bundy, svetre a polokošele s typickými emblémami, číslami a výšivkami v charakteristických farbách, akými sú tmavomodrá, červená a zelená. Kockované košele sa nosia ležérne pod pulóvrami a vestami so zapínaním, farebne idú tón v tóne. Nesmieme zabúdať ani na tenisky: tvoria perfektný pár s bavlnenými nohavicami alebo šortkami vo výrazných i tlmených farbách. Čiapky sú určené pre športovcov, pre sofistikovaných sú tu „bifľošské“ okuliare. Rifľovina povolená!        

 

Farebne a „zanedbane“ – Výrazné farby skombinované dohromady tak, aby sa dosiahol kontrastný efekt. „Oživte sa“ žiarivými farbami – od modrej, červenej a žltej až po intenzívnu ružovú a fialovú, ktoré aj z nedbalého outfitu spravia príjemnú jarnú verziu. Úzke džínsy, modrá a sivá rifľovina, zelené tenisky a neónové slúchadlá či hodinky. Tričká s vtipnými potlačami v mestskom štýle. Kto má už po krk svojho farebného tetovania, siahne po klasickej čiernej. Jednoducho uži si jar naplno!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.