„Festival of colors“ módnej značky s.Oliver prináša pestrú paletu farieb v novej kolekcii nohavíc
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 30.1.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ani život, ani móda nie sú iba čiernobiele. Tak ako život, aj móda si zaslúži pestrosť a farby. Značka s.Oliver myslí v novej kolekcii na všetkých, ktorí majú odvahu a neboja sa s farbami aj so svojím životom experimentovať. „Festival of colors“ sa pod heslom “Let's rock” objavuje v bavlnených a denimových nohaviciach v mladistvej línii QS by s.Oliver a v športovo-elegantnej línii s.Oliver Casual. Kolekcia bude príde do predajní koncom januára 2012.

Ani život, ani móda nie sú iba čiernobiele. Tak ako život, aj móda si zaslúži pestrosť a farby. Značka s.Oliver myslí  v novej kolekcii na všetkých, ktorí majú odvahu  a neboja sa s farbami aj so svojím životom  experimentovať. „Festival of colors“ sa pod heslom “Let's rock” objavuje v bavlnených a denimových nohaviciach v mladistvej línii QS by s.Oliver a v športovo-elegantnej línii s.Oliver Casual.  Kolekcia bude príde do predajní koncom januára 2012.        

 

Línii QS by s.Oliver dominuje širší strih tzv. „chinos“ nohavíc pre dámy. Nohavice so skrátenou dĺžkou sú vhodné k ležérnemu štýlu, ale dodajú šmrnc aj elegantne ladenému outfitu. Všestranné využitie a pestré farby z nich robia kúsok, ktorý by nemal túto sezónu chýbať v šatníku každej dámy s veselou mysľou. Farebné džínsy pre dámy majú užší strih, pri pánskych džínsoch stavila značka s.Oliver na obľúbený klasický strih. Farby nohavíc  sú svieže a veselé, vhodné na slnečné jarné a letné dni.

V kolekcii s.Oliver Casual sú dámske a pánske nohavice doplnené opaskom. Jemný kožený opasok dopĺňa dámske rozšírené nohavice. Páni môžu siahnuť po klasickom rovnom strihu so športovým opaskom. Nohavice majú žiarivé a sýte farby – od žltej cez červenú, modrú až po zelenú alebo neutrálnu šedú. Pestrofarebné nohavice v jarných zaručia neprehliadnuteľný trendový look.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.