Pánska móda s.Oliver uchváti dobrodružné povahy
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 17.1.2012 00:12
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pánska kolekcia s.Oliver má v sezóne jar/leto 2012 silnú príchuť leta. Nielen dámy si v horúcom období doprajú dobrodružstvo. Chlapcov aj mužov láka more, hory či dokonca cesta okolo sveta, zosobnená v tých najoriginálnejších štýloch a módnych detailoch.

Pánska kolekcia s.Oliver má v sezóne jar/leto 2012 silnú príchuť leta. Nielen dámy si v horúcom období doprajú dobrodružstvo. Chlapcov aj mužov láka more, hory či dokonca cesta okolo sveta, zosobnená v tých najoriginálnejších štýloch a módnych detailoch.

 

Casual Men: križovatka štýlov

Kľúčovými črtami moderného muža budú v ponímaní línie s.Oliver Casual Men nové interpretácie, autentické a outdoor prvky. Kombinácie špeciálnych detailov, módnych doplnkov a vysoko kvalitných materiálov prispejú k vytvoreniu novej modernej autenticity. Mestský štýl bude reprezentovať oblečenie, v ktorom už budú zanikať prvky nedbalého použitého vzhľadu. Dobre oblečení páni môžu na jar hľadať uvoľnenie pri horskom jazere, v lete pre zmenu na morskej pláži. Preppy look má tentoraz náboj nenútenosti, aktívneho života a ožíva v ňom dotyk vintage. Výsledkom je casual vzhľad, ktorý sa snúbi s eleganciou a sofistikovanými detailmi. Hitom sezóny však bude kombinovanie, či už pôjde o štýly alebo farby. V línii Casual bude na začiatku jari mestská móda v jednej harmonii s prírodnými prvkami a vidieckym štýlom. Prvky vintage dodajú kolekcii aj praktické pogumované bundy a chino nohavice v bohatom farebnom prevedení. Horúce leto zasa pripraví mix športovej módy s etnickými elementmi a detailmi. V šatníku by však nemali chýbať ani ľahučké bermudy a denimové košele.

 

 

QS by s.Oliver male: pláže a hory

Moderný imidž muža, ktorý holduje línii QS by s.Oliver, ukrýva v sebe športového ducha a túžbu po osviežení na pláži. Táto línia sa predstaví troma hlavnými témami. Na začiatku roka sa móda ponesie v skautskom štýle, poznačenom turistikou, zdolávaním hôr a kempingom. Základom budú funkčné detaily na bundách aj nohaviciach. Téma Retro Pixel Trip nás pre zmenu vnesie do prostredia skejterov a skateboardingu. Línia sa vďaka tomu bude niesť v znamení hudby, sviežich farieb a pestrých detailov na tričkách, košeliach aj bundách, pripomínajúcich 70. roky. Uprostred leta sa ocitneme vo svete The Big Chill reprezentovanom tričkami s nápismi, tielkami a cargo šortkami, ktoré sa skvelo hodia na mestskú pláž alebo na večernú párty nad mestom.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.